65.000TL hazır sistem önerisi

momouye05

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 65.000 TL bütçe ile bir sistem almayı düşünüyorum. İtopya vs. gibi sitelerden birkaç sisteme bakıp bütçeden kısılmış bazı parçaları da özelleştirerek denklemeyi denedim ancak soğutucu ve kasaların hangileri iyi emin olamadığımdan buraya sormak istedim. Çok uzun süredir AMD kartları kullandığımdan artık NVIDIA tarafına geçmeyi düşünüyorum. Hazır sistem yerine parça parça alıp kendim toplamam daha mantıklıysa onu da düşünebilirim. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bütçeniz dahilinde amd ile devam etmenizi tavsiye ederim 9070xt sistem toplayabilirsiniz bu bütçe etrafında. Fakat Nvidia geçmek isterseniz daha düşük kalacak sistem. Bilginiz olsun.
Evet haklısınız fakat yine de artık amd düşünmüyorum, sanırım bu bütçede 5070 alacağım gibi duruyor.

Evet haklısınız fakat yine de artık amd düşünmüyorum, sanırım bu bütçede 5070 alacağım gibi duruyor.
Evet,

Şu sisteme göz atabilirsiniz bütçe durumuna göre ram 32 yapılabilir diğer parçalarda sorun yok. Bütçe 32 rame artmassa işlemci düşürüp 32 gb ram de alabilirsiniz.

Aslında attığınız sistem güzele benziyor fakat sanırım dediğiniz gibi işlemciden biraz kısıp ram arttıracağım, şu seviyeden aşağı düşme yada alma diyeceğiniz bir işlemci var mı? Genelde sistemi oyun için kullanacağım.

Yani 7500f en sık kullanılan işlemci genelde yeterli seviyede onun altınada düşmessiniz zaten.

Yani 7500f en sık kullanılan işlemci genelde yeterli seviyede onun altınada düşmessiniz zaten.
Bende 7600 olan sistemlere bakıyordum. Genel parçaları özelleştirince onunla beraber bütçe kurtarıyor, dediğiniz gibi altına düşmem muhtemelen . Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bende 7600 olan sistemlere bakıyordum. Genel parçaları özelleştirince onunla beraber bütçe kurtarıyor, dediğiniz gibi altına düşmem muhtemelen . Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
7600 ile 7500f arasında fark yok denecek kadar. Olabiliyorsa 7600x zorlayın en kötü ihtimalle eğer 7500f düşmek istemiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…