Hocam klavye alacağım yardım edebilir misiniz? Yakın zamanda. %65-60 ve kronik sorunu olmayan sağlam Wireless klavye öneriniz var mı? Bütçe belli değil ve oyun amaçlı.
Biraz bakındım bir Wraith markasını gördüm Türk yapımı herhalde sağlam görünüyor ama sonra yorumalara baktım hepsi 5 yıldız yani pek gerçekçi değil illaki kusur yaşayan ya da bir kısmını beğenmeyen biri vardır. Sanırım kötü yorumları siliyorlar o yüzden güvenemedim.
Wraith güvenilirdir. Genelde dandik ürünleri getirmediklerinden dolayı kötü yorum görmemeniz normal.Hocam klavye alacağım yardım edebilir misiniz? Yakın zamanda. %65-60 ve kronik sorunu olmayan sağlam Wireless klavye öneriniz var mı? Bütçe belli değil ve oyun amaçlı.
Biraz bakındım bir Wraith markasını gördüm Türk yapımı herhalde sağlam görünüyor ama sonra yorumalara baktım hepsi 5 yıldız yani pek gerçekçi değil illaki kusur yaşayan ya da bir kısmını beğenmeyen biri vardır. Sanırım kötü yorumları siliyorlar o yüzden güvenemedim.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Fun 60 Pro stok beklerim derseniz bekleyin derim.
Wraith güvenilirdir. Genelde dandik ürünleri getirmediklerinden dolayı kötü yorum görmemeniz normal.
Beklerim acelem yok hocam çok. Fun 60 Pro'nun ne gibi bir özelliği var beklenmeye değer midir? Bir de Wraith parasını hak ediyorsa Wraith'den de ürün önerebilir misiniz? Seslerine bakıp tokluğuna göre alacağım.
Hocam klavye alacağım yardım edebilir misiniz? Yakın zamanda. %65-60 ve kronik sorunu olmayan sağlam Wireless klavye öneriniz var mı? Bütçe belli değil ve oyun amaçlı.
Wraith'deki %60 klavyeleri çok pahalı bulduğumdan önermedim. TKL veya %75 isterseniz önerebilirim.
Yok şu an kullandığım klavye Anne Pro 2 yani %60'a çok alıştım %65'ten fazlası rahatsız eder muhtemelen beni. Parası problem değil gibi hocam parasını hak ediyorsa atabilirseniz çok iyi olur.
Bütçen nedir? Ayrıca genelde manyetik switchlerin sesi kötü oluyor.
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Bunu al geç veya swarcow diye biri var YT de klavye mouse filan Wraith'deki eline geçtiği sürece her şeyi test edip deniyor