%65-60 Wireless klavye önerisi

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
Hocam klavye alacağım yardım edebilir misiniz? Yakın zamanda. %65-60 ve kronik sorunu olmayan sağlam Wireless klavye öneriniz var mı? Bütçe belli değil ve oyun amaçlı.

Biraz bakındım bir Wraith markasını gördüm Türk yapımı herhalde sağlam görünüyor ama sonra yorumalara baktım hepsi 5 yıldız yani pek gerçekçi değil illaki kusur yaşayan ya da bir kısmını beğenmeyen biri vardır. Sanırım kötü yorumları siliyorlar o yüzden güvenemedim.

Fun 60 Pro stok beklerim derseniz bekleyin derim.

Wraith güvenilirdir. Genelde dandik ürünleri getirmediklerinden dolayı kötü yorum görmemeniz normal.

Beklerim acelem yok hocam çok. Fun 60 Pro'nun ne gibi bir özelliği var beklenmeye değer midir? Bir de Wraith parasını hak ediyorsa Wraith'den de ürün önerebilir misiniz? Seslerine bakıp tokluğuna göre alacağım.

Wraith'deki %60 klavyeleri çok pahalı bulduğumdan önermedim. TKL veya %75 isterseniz önerebilirim.

Bütçen nedir? Ayrıca genelde manyetik switchlerin sesi kötü oluyor.

Wraith'deki %60 klavyeleri çok pahalı bulduğumdan önermedim. TKL veya %75 isterseniz önerebilirim.

Yok şu an kullandığım klavye Anne Pro 2 yani %60'a çok alıştım %65'ten fazlası rahatsız eder muhtemelen beni. Parası problem değil gibi hocam parasını hak ediyorsa atabilirseniz çok iyi olur.

Yok şu an kullandığım klavye Anne Pro 2 yani %60'a çok alıştım %65'ten fazlası rahatsız eder muhtemelen beni. Parası problem değil gibi hocam parasını hak ediyorsa atabilirseniz çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…