65-70 bin TL'ye monitör dahil sistem tavsiyesi

Hocam benim marka takıntım yok AMD daha F/P diye biliyorum bütçem 70'i zorlar.

Monitör dahil size attığım hazır sistem toplamak ile uğraşmam derseniz 9070XT'li versiyonu alın. Sadece oyun oynacaksanız. Ama render tarzı yapay zeka vs kullanacağım derseniz 5070 daha iyi olacaktır. Render işin içine hiç girmeyecekse 9070XT 5070'den çok daha iyi bir seçenek Gaming kısmında. Ayrıca attığım 2 monitör de fiyatına göre çok kaliteli 2 model.

Hocam amacım sırf oyun oynamak eğlenmek işte arasıra SolidWorks kullanırım autocat falan
İşlemci düşük kaldı gibi geldi hocam gözüme o sistemde ya.

söyleyebileceğim eğer sistemi kurmakla ilgili sıkıntın yoksa (en kötü güvenilir birine toplattır) oem paket diye satılanların %99' undan uzak dur eğer problemsiz ve geleceğe dönük sistem istiyorsan benim attığım temel parçalardan git, neden dersen baktım diğerlerinin attığı oem sistemler anakartlar hiç iyi değil gelecekte paran oldu üst seviye bir işlemci takacam dedin takamazsın vrm'leri berbat en başta diğer birçok noktadan da kısılmış fiyat için, kasa umurumda değil istersen uzay montaj kullan ancak psu'ları yazmıyor ne olduğu adam fiyatı düşürmek için gidip fason üretim dandik güvenilir olmayan bir psu takıyor üstüne üstelik watt olarak da düşük, ilerde yine paran oldu çok daha iyi bir işlemci anakart taktın diyeleim ya watt olarak yetmez yada ben şahsen güvenmem o kadar para verdiğim donanımı o psu lara emanet etmem kesinlikle ha bana inanmazsın o da senin bileceğin iş ben iyi niyetli olarak uyarıyorum sadece kendin bilirsin.

Hazır sistem almak istiyorum hocam hazır sistem olarak yok mudur ya hiç.

Hazır sistem almak istiyorum hocam hazır sistem olarak yok mudur ya hiç.
hocam ben tek tek topladığımdan toplu sistemleri incelemedim hepsini yada şu dönem kasım indiriminde olanlar da var yeni sundukları sen bak kafana yatanı buraya at, ben bakarım fiyata göre nasıldır, yada alınır mı, ama satıcısı güvenilir olamayan sistemlere hiç bakma bile.

ha şu da var sistem toplama sihirbazı olan siteler de var belirli parçaları yazıp toplarsın onlar kurup yollar ama her şeyin en ucuzu o sitede olmayabilir, o sebeple 3-5 kar edeceğin yerde 3-5 zarar edersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…