65-70 bin TL'ye monitör dahil sistem tavsiyesi

itopyada kendin toplaya istediğin takst imkanı varmı birde ordan bakıyım tek tek toplayım
yoksa anakartlar vasat düzgün 1 tane alternatif var oda 10 koyuyor üstüne alınmaz.

Gözüm ince hesaptan yana çükü Gaming gecesi diye bir avantajda var.

İtopya'da kendin toplaya istediğin takst imkanı var mı bir de oradan bakayım tek tek toplayım.
Yoksa anakartlar vasat düzgün 1 tane alternatif var oda 10 koyuyor üstüne alınmaz.

Toplama her türlü pahalı oluyor ben denedim hocam gerek yok.

peki bir şey diyemem ince hesaptan devam et, bende gaming gecesini bekliyorum güzel bir işlemci düşürürsem diye ankartım bugün geldi işlemci kaldı tek, ekran kartınıda gelecek ay maaş yatınca artık.

Peki bir şey diyemem ince hesaptan devam et, bende Gaming gecesini bekliyorum güzel bir işlemci düşürürsem diye ankartım bugün geldi işlemci kaldı tek, ekran kartını da gelecek ay maaş yatınca artık.

PSU yetmez diye kaygım var indirim gelirse extradan alacağım PSU gelmezse BitFenix ceto alayım dedin değil mi?

Vangard ne hocam, işlemci ne ekran kartı ne

750W kim yetmez diyorsa bir daha ona danışmayın derim. Kart maximum 300W çekecek işlemci de 65W çekse 365 yarısına anca ulaşıyor zaten sistemin tamamı Siz 700W DeepCool veya 750W BitFenix kasa seçebilirisinz özelleştirmede

Şöyle bakın kafanıza yatarsa Cuma indirimde daha iyisi denk gelmezse alırsınız. Biraz zaman geçince linkteki özelleştirmeler bozulabiliyor siz yine de SS alın özelleştirme kısmını alırken yanlış olmasın.

@akaReckless
DeepCool 700W BitFenix 750W hangisi daha iyidir? Kullanış açısından PSU ve kasa olarak. Bu arada çok teşekkür ederim hepinize benimle ilgilendiği için.

Bir de soğutucu olarak BitFenix E2 mi Thermaltake ux 400 mü?

Son düzenleme:
PSU yetmez diye kaygım var indirim gelirse extradan alacağım PSU gelmezse BitFenix ceto alayım dedin değil mi?
ceto daki psu hakkında bilgi var dedim sadece, diğerleri belirsiz psu lar bitfenix lerden istediğini seç, psu 750 w fazlasıyla yeter oraya takılma hatta 7500f ile 600-650 bile fazla fazla yeter, yeter ki psu kaliteli olsun.

DeepCool 700W BitFenix 750W hangisi daha iyidir? Kullanış açısından PSU ve kasa olarak. Bu arada çok teşekkür ederim hepinize benimle ilgilendiği için.

Bir de soğutucu olarak BitFenix E2 mi Thermaltake ux 400 mü?
cooler master hyper 212 al geç

Cetodaki PSU hakkında bilgi var dedim sadece, diğerleri belirsiz PSU'lar BitFenix'lerden istediğini seç, PSU 750W fazlasıyla yeter oraya takılma hatta 7500F ile 600-650 bile fazla fazla yeter, yeter ki PSU kaliteli olsun.

Belki indirim gelirse stokda gelirse özelleştirme olarak Ryzen 5 9600X geçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…