65-85 bin TL laptop önerisi

Bütçe
65-85k

shimukudari

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, burada bu şekilde konu açmak ne kadar doğru bilmiyorum. Almanya'da Aerospace Engineering okuyacağım ve arada sırada oyun da oynayabilmek istiyorum. Hiç kendime ait düzgün bir laptopum olmadığından bu konulara çok aşina değilim. 65k gibi bir bütçem var ancak 85k'ya kadar kendi paramdan ekleyerek çıkabilirim. Üniversite için kullanacağımdan çok kocaman kalın bir şey istemiyorum, tercihen 14-16 inç arası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, burada bu şekilde konu açmak ne kadar doğru bilmiyorum. Almanya'da Aerospace Engineering okuyacağım ve arada sırada oyun da oynayabilmek istiyorum. Hiç kendime ait düzgün bir laptopum olmadığından bu konulara çok aşina değilim. 65k gibi bir bütçem var ancak 85k'ya kadar kendi paramdan ekleyerek çıkabilirim. Üniversite için kullanacağımdan çok kocaman kalın bir şey istemiyorum, tercihen 14-16 inç arası. Yardımcı olursanız sevinirim.
Vector 16 HX en iyi seçeneğiniz

Merhaba, burada bu şekilde konu açmak ne kadar doğru bilmiyorum. Almanya'da aerospace engineering okuyacağım ve arada sırada oyun da oynayabilmek istiyorum. Hiç kendime ait düzgün bir laptopum olmadığından bu konulara çok aşina değilim. 65k gibi bir bütçem var ancak 85K'ya kadar kendi paramdan ekleyerek çıkabilirim. Üniversite için kullanacağımdan çok kocaman kalın bir şey istemiyorum, tercihen 14-16 inç arası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ürünü oradan alma şansınız var mı? O bütçede size uygun 14' - 15 Razer'ya da Stealth bulunabilir belki.

Çift modlu MiniLED ile bence harika teknoloji. İstediğin zaman 4K panel istediğin zaman FHD+
İçindeki işlemci ve 4080 yeterli gelecektir. 3300€ kadar gördüm. Satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama. Size en uygun ürünlerden diyebilirim. Ya da MSI Stealth Studio serileri yeni nesil npu ile yine iyi seçim olur.

Son düzenleme:
böyle laptoplarda sadece üniversite de hem taşıması zor olabilir hem de biraz da olsa komik mi olur diye korkuyorum

Ürünü oradan alma şansınız var mı? O bütçede size uygun 14' - 15 Razer'ya da Stealth bulunabilir belki.

Çift modlu MiniLED ile bence harika teknoloji. İstediğin zaman 4K panel istediğin zaman FHD+
İçindeki işlemci ve 4080 yeterli gelecektir. 3300€ kadar gördüm. Satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama. Size en uygun ürünlerden diyebilirim. Ya da MSI Stealth Studio serileri yeni nesil npu ile yine iyi seçim olur.
ailem almanca klavyeden çekindiği için türkiye den almamız gerektiğini söylüyor

Ailem Almanca klavyeden çekindiği için Türkiye'den almamız gerektiğini söylüyor.

Hocam zaten orada okuyacaksınız. Size teoride lazım olan o değil mi? Basit sticker ya da lazer işlemi klavye değiştirilir yine.

@shimukudari Vector'u masaya koy o karizma cihaza gülünmez saygı duyulur. 😄

Bunlar Vector cıvata sandı galiba 🤣🤣🤣🤣

Paneli çok büyük ama karizma 😅

Ürünü görmeniz için önerdim. Yek pare magnezyum ve alüminyum. 4080 modeli biraz uçuk. 4070 düşünürseniz bütçeye bulunur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı