Kararsız kaldım arkadaşlar iyi sistemler arasından hangisini seçeceğinize nasıl karar veriyorsunuz.Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Hocam kendin ayrı ayrı sitelerden bulup toplamayacaksan benim verebileceğim en iyi sistem tavyisesi budur. Ekran kartını AMD yaparsan tabii ki daha iyi performans elde edebilirsin aynı fiyat bandında. Ama diyorsan ekran kartı NVIDIA olsun ama 5060 Ti'dan daha iyi olsun, parça kalitesi illaki düşecektir.
Kararsız kaldım arkadaşlar iyi sistemler arasından hangisini seçeceğinize nasıl karar veriyorsunuz.
Yoksa hangisi olacağı fark etmiyor mu?
Hocam sadece oyun odaklı bir sistem istiyorsan benim attığımı al eğer arada edit işleri falan yaparım diyorsan Luvyan hocamın attığını alabilirsin.Kararsız kaldım arkadaşlar iyi sistemler arasından hangisini seçeceğinize nasıl karar veriyorsunuz.
Yoksa hangisi olacağı farketmiyor mu?
Hocam tabii 5070 ti daha iyi ancak aradaki fiyat farkı 20 bin tl, 20 bin tl yi parçalardan kısmak sadece ekran kartını çalıştiran bir sistem almaktan farksız olacaktır, günümüzde 5060 ti 1080p full ayarlarda gayet geterli, ki 5 yıl sonrada bu değişmeyecek emin olabilirsiniz. Günümüzdeki oyunların grafikleri zaten bunlar hesaplanarak yapılıyor. 5 yıl sonrada minimum sistem gereksinimleri maksimum gtx 1080 seviyesine yükselecek, ki hala 5060 ti ile 200 fps üstu alınabilir anlamına geliyor.Hocam gereksiz abartıyorsun sorun bu 5060'ti ile 5070 Ti arasi fark ne kadar büyük biliyorsunuzdur.
Hocam vallahi NVIDIA istersen bu yoksa 9070XT var yukarıda atılan o ikisinden birini seçin derim gereksiz yüksek parça donatıp performans kısmak benlik değil.
Aynı fiyata daha iyi bir sistem bulabilir miyim?Hocam sadece oyun odaklı bir sistem istiyorsan benim attığımı al eğer arada edit işleri falan yaparım diyorsan Luvyan hocamın attığını alabilirsin.
Hocam tabii 5070 Ti daha iyi ancak aradaki fiyat farkı 20 bin TL, 20 bin TL'yi parçalardan kısmak sadece ekran kartını çalıştiran bir sistem almaktan farksız olacaktır, günümüzde 5060 Ti 1080p full ayarlarda gayet geterli, ki 5 yıl sonra da bu değişmeyecek emin olabilirsiniz. Günümüzdeki oyunların grafikleri zaten bunlar hesaplanarak yapılıyor. 5 yıl sonra da minimum sistem gereksinimleri maksimum GTX 1080 seviyesine yükselecek, ki hala 5060 Ti ile 200 FPS üstu alınabilir anlamına geliyor.
Aynı fiyata daha iyi bir sistem bulabilir miyim?
Yok tepe sistemler bunlar.Aynı fiyata daha iyi bir sistem bulabilir miyim?
Hocam kampanyalı ürünler denk getirebilirsen güzel olur yada 2. El almayı düşünebilirsin (Kutulu ve garantili önerim) onun haricinde yapabiliyorsan parçaları direk üretim yerinden tedarik ettirerek 70 bine en üst düzey sistemlerden dizebilirsin.Aynı fiyata daha iyi bir sistem bulabilir miyim?
Yada başka başka yerlerden sipariş edip bilgisayarcıda aynı fiyata daha iyi sistem toplattırabilirsin.Hocam kampanyalı ürünler denk getirebilirsen güzel olur yada 2. El almayı düşünebilirsin (Kutulu ve garantili önerim) onun haricinde yapabiliyorsan parçaları direk üretim yerinden tedarik ettirerek 70 bine en üst düzey sistemlerden dizebilirsin.
%99.9 yani neredeyse tamamen oyun amaçlı.Hocam sadece oyun odaklı bir sistem istiyorsan benim attığımı al eğer arada edit işleri falan yaparım diyorsan Luvyan hocamın attığını alabilirsin.
Öneriler için teşekkürler arkadaşlar başka kişilere de danışıp bu sistemleri düşüneceğim.
%99.9 yani neredeyse tamamen oyun amaçlı.