65 bin TL kasa toplama

Bütçe
65000

Sncroow

Hectopat
Daha fazla  
Hazır sistem alacağım. Bütçem 65 bin. 1-2 bin zorlayabilirim ama daha fazla zorlayamam.
Aşağıdaki sistemi düşünüyorum bu fiyata bu nasıldır?
Özelliştermeler:

1770120640855.png

1770120682597.png

1770120720886.png

Ekran kartı tutucu veya kasaya özelleştirme gerekli mi bir de? @815867

@SunSet

Son düzenleme:
Kasa tipi hoşunuza gidiyorsa ve R5 7600 aşırı ısınan işlemci olmadığı için hava soğutucuyla beraber işinizi görecektir. Bağlantıya tıklayın biraz bekleyin özelleştirme olarak değişecektir.

@815867 hocam daha iyi bilir. Dışarıdan toplama imkanınız varsa daha kaliteli ürün toplayabiliyorsunuz.

Keşke orta seviye anakart ben toplarken şu seçenekleri sunsaydı anakartı giriş değilde orta seviye alabilseydim. Bazen satılmayan ürünleri ucuz anakart ve soğutucu koyup özelleştirme seçeneklerde istediğin olmuyor.

Son düzenleme:
Kasa tipi hoşunuza gidiyorsa ve R5 7600 aşırı ısınan işlemci olmadığı için hava soğutucuyla beraber işinizi görecektir. Bağlantıya tıklayın biraz bekleyin özelleştirme olarak değişecektir.

@815867 hocam daha iyi bilir. Dışarıdan toplama imkanınız varsa daha kaliteli ürün toplayabiliyorsunuz.

Keşke orta seviye anakart ben toplarken şu seçenekleri sunsaydı anakartı giriş değilde orta seviye alabilseydim. Bazen satılmayan ürünleri ucuz anakart ve soğutucu koyup özelleştirme seçeneklerde istediğin olmuyor.
İşlemciyi değiştirmeye gerek var mı peki 9500f veya 9600x ile?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı