65 Bin TL Laptop önerisi

Bütçe
65000

Feonir

Hectopat
Güncel piyasada, güvenilir satıcıdan Gaming laptop almak istiyorum. Aklımda Amazon.com.tr bu model var. Genel olarak 3D tasarım, simülasyon gibi alanlarda kullanacağım. Ekran kartı en az RTX 4060 düşünüyorum. İşlemci olarak çok çekirdekli olması tercihim. Bu bilgisayara alternatif önerebileceğiniz var mı?

Güncel piyasada, güvenilir satıcıdan Gaming laptop almak istiyorum. Aklımda Amazon.com.tr bu model var. Genel olarak 3D tasarım, simülasyon gibi alanlarda kullanacağım. Ekran kartı en az RTX 4060 düşünüyorum. İşlemci olarak çok çekirdekli olması tercihim. Bu bilgisayara alternatif önerebileceğiniz var mı?
Isiniyor hocam alinmaz. Bu fiyata ozellikle 4060 hic alinmaz.

4070 li aorus 16x laptop cok daha iyi olacaktir.

Gigabyte bilgisayar konusunda nasıl bir fikrim yok hocam. Araştıracağım. Gigabyte’ın RTX4060+i7 14700HX kombinasyonu var ise daha iyi olacaktır benim için. Kullanacağım program öncelikli olarak işlemci kullanıyor.

4070 ve üstü bir ekran kartına sahip olan bir laptop seçmeni tercih ederim 4060 a sahip bir laptop istiyorsan 40 bin lirayada var

Bu para cok buna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı