Arkadaşlar en fazla 65k bütçemiz var hazır sistem alacağız. Ekran kartı 5070 ve işlemcimiz Ryzen 7 9700 X. Kasanın linkini aşağıya bıraktım sizce alınır mı? Ve ya bu bütçeye daha güzel & güvenilir bir sistem bulabilir miyiz?
Fuze 7A RTX 5070 OEM Paketler, güçlü Ada Lovelace mimarisiyle yüksek FPS ve akıcı oyun deneyimi sunar. Game Garaj’da performans odaklı özel paketleri keşfet.
Hocam ekran kartı RTX işlemci AMD olursa daha sağlıklı olur ayrıca şuan ki sistemim Vatan'dan tek tek toplamaydı fakat şuan pek uğraşmak istemiyorum zaten hiç bir yerde parça yok.
Driver sorunu 500 ve 5000 serisinde kaldı asıl sorunlu şu an NVIDIA'nın yeni çıkan kartları. AMD'nin 7000 serisinde bile bu driver sorunları neredeyse hiç olmuyordu 9070XT gibi bir kartta olma olasılığının 0 olduğunu düşünüyorum.
Hocam ekran kartı RTX işlemci AMD olursa daha sağlıklı olur ayrıca şu anki sistemim Vatan'dan tek tek toplamaydı fakat şu an pek uğraşmak istemiyorum zaten hiçbir yerde parça yok.
Hocam hem driver açısından hem de biraz daha bildiğimden şaşmaktan pek yana değilim.