65 bin TL Ryzen 7 9700X & 5070 hazır sistem alınır mı?

Bütçe
20-65k

Goktugfly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 65k bütçemiz var hazır sistem alacağız. Ekran kartı 5070 ve işlemcimiz Ryzen 7 9700 X. Kasanın linkini aşağıya bıraktım sizce alınır mı? Ve ya bu bütçeye daha güzel & güvenilir bir sistem bulabilir miyiz?

(İşlemci seçme yerinden Ryzen 7 9700X seçilecektir.)

65k'ya 9070xt sığdırılır hocam. Nvidia ekran kartı şart mı sizin için? Tek tek toplayıp sistemi kurabilir misiniz?

RTX 5000 serisini hiçbir zaman sevmeyi düşünmüyorum. AMD taraftrıyım.

65k'ya 9070xt sığdırılır hocam. Nvidia ekran kartı şart mı sizin için? Tek tek toplayıp sistemi kurabilir misiniz?
Hocam ekran kartı RTX işlemci AMD olursa daha sağlıklı olur ayrıca şuan ki sistemim Vatan'dan tek tek toplamaydı fakat şuan pek uğraşmak istemiyorum zaten hiç bir yerde parça yok.

RTX 5000 serisini hiçbir zaman sevmeyi düşünmüyorum. AMD taraftrıyım.
Hocam hem Driver açısından hem de biraz daha bildiğimden şaşmaktan pek yana değilim.

Hocam hem driver açısından hem de biraz daha bildiğimden şaşmaktan pek yana değilim.

Driver sorunu 500 ve 5000 serisinde kaldı asıl sorunlu şu an NVIDIA'nın yeni çıkan kartları. AMD'nin 7000 serisinde bile bu driver sorunları neredeyse hiç olmuyordu 9070XT gibi bir kartta olma olasılığının 0 olduğunu düşünüyorum.

Hocam anlıyorum ama 5070 aldım pişmanım ben ettim siz etmeyin diye söylüyorum sonra satmakla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…