65 bin TL sistem toplama

Şu sistem.

67.5k tutuyor. Çıkamazsan SSD, RAM, ya da ekran kartından düşeceğiz.

Ya da.
Yahut aşağıda atılan sistemi alabilirsin.

Son düzenleme:
Şu sistem.

67.5k tutuyor.
Şu soğutucu bir de ama bunun fiyatını arşa çıkartmışlar. Başka F/P önerisi olan varsa atsın. Çıkamazsan SSD, RAM, ya da ekran kartından düşeceğiz.
Deepcool ag400

Şu sistem.

67.5k tutuyor.
Şu soğutucu bir de ama bunun fiyatını arşa çıkartmışlar. Başka F/P önerisi olan varsa atsın. Çıkamazsan SSD, RAM, ya da ekran kartından düşeceğiz.
214-XT.

60.500tl civarında.

Bütçeyi sonuna kadar harcamak istiyorsan eğer

ssd : Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart:

63k civarı oluyor böyle de.

Son düzenleme:
Yani bu kadar para harcayıp PSU yu GamePower seçmen abes olmuş, soğutucu kısmı apayrı fiyasko zaten.
ilginiz için teşekkürler, aslında intel istiyorum, o ikisinide bütçeme uysun diye ucuz oldukları için seçtim, diğer parçaları anlayabildiğim kadarıyla iyi almaya çalıştım

sanırım aynı paraya 4070 ti super almamı önermiş herkes, ama işlemci ve anakartlar bi tık düşüyor sanırım. öncelik ekran kartı mı olmalı oyun için?

Son düzenleme:
ilginiz için teşekkürler, aslında intel istiyorum, o ikisinide bütçeme uysun diye ucuz oldukları için seçtim, diğer parçaları anlayabildiğim kadarıyla iyi almaya çalıştım

sanırım aynı paraya 4070 ti super almamı önermiş herkes, ama işlemci ve anakartlar bi tık düşüyor sanırım. öncelik ekran kartı mı olmalı oyun için?
Rekabetçi oynuyor isen işlemci, AAA kalite oynuyorsan ekran kartı.

4070ti Super al.

@almostilker Hocam sistemde birkaç değişiklik yapma kararı aldım.

65.500 oldu. Çok daha iyi. Bence böyle al hocam. 7700 ile 7500f arasındaki fiyat farkı değmezdi bence. Kasa ve psu daha iyi oldu hele kasa tam bir canavar.

Son düzenleme:
4070ti Super al.

@almostilker Hocam sistemde birkaç değişiklik yapma kararı aldım.

65.500 oldu. Çok daha iyi. Bence böyle al hocam. 7700 ile 7500f arasındaki fiyat farkı değmezdi bence. Kasa ve psu daha iyi oldu hele kasa tam bir canavar.
ben intel almak istiyorum, öyle varmı tavsiyeniz? sizin kasayı ekledim listeme ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı