65 bin TL sistem toplama

Neden intel istiyorsun hocam? Ben de bir intel kullanıcısı olarak AMD öneriyorum şuan ddr5 için. İntel ile bu sistem çıkmaz maalesef. Bu şekilde alsan en iyisi olur hocam.
elimdeki bilgisayar amd, sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı, tamire gitti, orada bütün parçalar denendi mavi ekran yineledi hep, en son işlemci ve anakart kaldı. onlarda servisin elinde uygun olmadığı için bakılmadan kaldı. servisçi amd lerde çok sık bozulma oluyor dedi,bilemiyorum. 2020 de almıştım. son 1 yıldır sürekli hata verip kapanıyordu. o yüzden istemiyorum amd
neden intelle çıkmaz dediniz ne anlamda ?

Son düzenleme:
elimdeki bilgisayar amd, sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı, tamire gitti, orada bütün parçalar denendi mavi ekran yineledi hep, en son işlemci ve anakart kaldı. onlarda servisin elinde uygun olmadığı için bakılmadan kaldı. servisçi amd lerde çok sık bozulma oluyor dedi,bilemiyorum. 2020 de almıştım. son 1 yıldır sürekli hata verip kapanıyordu. o yüzden istemiyorum amd
neden intelle çıkmaz dediniz ne anlamda ?
İntel işlemciler biraz daha pahalı oluyor. Dediğim gibi hocam. AMD çok iyi ddr5 olarak.

Hocam 5k daha çıkabilirseniz:

70k

70k
teşekkürler sizin verdiğiniz 760 anakartla 790 arasında fark çokmudur?
[/QUOTE]

790 chipset kağıt üzerinde daha iyi olsa da benim önerdiğim anakartta gayet yeterli hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı