65 bin TL'ye laptop tavsiyesi

KORMAK76

Megapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston SSD
Selam üstadlar 65k bütçe ile alınabilecek dizüstü bilgisayar tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Kullanim amacı 3D grafik ve animasyon uygulamaları olacak. Benim belirledigim modeller aşağıdaki linkte. Yorum ve katkılarınızı bekliyorum.

Attığınız model o fiyata alınmaz.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ssd-rtx4070-16-notebook-fiyati,446661126.html (Sıvı metal kötü uygulanmış gelebiliyor)

Üstadım cevabınız için teşekkür ederim. Bilgisayar teknolojisinden uzun zamandır uzak kaldığım için çok yorum yapamıyorum. Benim gönderdiğim marka model fiyat olarak sizinkilere kıyasla hem yüksek bir rakam kalıyor. Gördüğüm kadarıyla sizin onerdiginiz 2 marka model de ekran kartı bir üst model. Sadece RAM farkı görüyorum. Gigabyte marka model olan sizce 4 sene gibi bir süre de 3D grafik, çizgi film animasyon işlemleri için yeterli olur mu? Daha üst bir konfigürasyona ihtiyaç duyulur mu?

Üstadım cevabınız için teşekkür ederim. Bilgisayar teknolojisinden uzun zamandır uzak kaldığım için çok yorum yapamıyorum. Benim gönderdiğim marka model fiyat olarak sizinkilere kıyasla hem yüksek bir rakam kalıyor. Gördüğüm kadarıyla sizin onerdiginiz 2 marka model de ekran kartı bir üst model. Sadece RAM farkı görüyorum. Gigabyte marka model olan sizce 4 sene gibi bir süre de 3D grafik, çizgi film animasyon işlemleri için yeterli olur mu? Daha üst bir konfigürasyona ihtiyaç duyulur mu?
Yeterli olacaktır. Ram yetmeği zaman takviye yaparsınız.

Anlıyorum. Oldukca yerinde bir hareket olur. Teşekkür ederim. Hocam sizin tavsiyeniz olan ürünü araştırdığımda farklı bir sitede farklı bir fiyata buldum.

Gigabyte Aorus 16X 9KG-43trc54sh i7-13650HX 16 GB 1TB SSD 8 GB RTX 4060 16" wqxga 165Hz Windows 11 Home Gaming (oyuncu) notebook https://amzn.eu/d/5rNJJmi

Sizde bakabilir misiniz?

Anlıyorum. Oldukca yerinde bir hareket olur. Teşekkür ederim. Hocam sizin tavsiyeniz olan ürünü araştırdığımda farklı bir sitede farklı bir fiyata buldum.

Gigabyte Aorus 16X 9KG-43trc54sh i7-13650HX 16 GB 1TB SSD 8 GB RTX 4060 16" wqxga 165Hz Windows 11 Home Gaming (oyuncu) notebook Amazon.com.tr

Sizde bakabilir misiniz?

Birinin ekran kartı 4060 diğerinin 4070. Fark bu. Amazon sitesinde olan 4060 model. İtopya sitesinde olan 4070 model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı