65 bin TL'ye laptop tavsiyesi

Bütçe
65000 TL

hsn741

Decapat
Merhaba, oyun için laptop alacağım -evde masaüstüm var, o yüzden laptop bakıyorum- bütçem 60-65 bin civarı, ana kriterlerim ekranının 16 inch veya üstü olması, kasa kalitesinin ve soğutmasının kötü olmaması ve ekranın %100 sRGB olması.
Gözüme çarpan birkaç model var, hangisini almalıyım?
Bunlar dışında önerebileceğiniz modeller varsa önerirseniz memnun olurum.
Bir de geçenlerde 52 bine auros vardı, epey hoştu, beklersem yine öyle bir indirim yakalayabilirim ki yoksa fiyatlar artmadan almamı mı önerirsiniz?

-İşlemcisi epey iyi, fiyat farkına değer mi kararsızım, soğutması nasıl bilmiyorum.

-1 TB M.2 SSD ekleyeceğim alırsam.

- Seçeneklerim arasında.

-Victus ama ekranı 2K 240Hz, çok FPS oyunu oynamıyorum bu yüzden 144Hz bile bana yeter ama yine de buraya yazayım dedim, belki başkasının ilgisini çeker.

Son düzenleyen: Moderatör:
Web stoğunda olsa alacağım ama yok ne yazık ki...
Girerse alın hocam, 2 k panel olması çok iyi. Onun dışında attıklarınızdan en f/p Acer nitro 16. Victus nitro 16 varken alınmaz. Omen'sa üst segment cihaz olduğu için kasa kalitesi memnun eder sizi, işlemci de biraz daha iyi ama bence farka değmez. Omen'lar hakkında çok bilgim yok bütçesinden dolayı ancak soğutması pek iyi değil diye duydum.
Bana kalırsa da nitro 16'yı alın. Yakalarsanız aorus.

Son düzenleme:
Girerse alın hocam, 2 k panel olması çok iyi. Onun dışında attıklarınızdan en f/p Acer nitro v16. Victus v16 varken alınmaz. Omen'sa üst segment cihaz olduğu için kasa kalitesi memnun eder sizi, işlemci de biraz daha iyi ama bence farka değmez. Omen'lar hakkında çok bilgim yok bütçesinden dolayı ancak soğutması pek iyi değil diye duydum.
Bana kalırsa da nitro v16'yı alın. Yakalarsanız aorus.
Hocam Nitro 16 ile V16 aynı degil. V16 baya les bir sey :D

Acer Nitro 16 al. Bir de şuna bakmanı tavsiye ederim.
Acer Nitro 16 AN16-41'in N11 incelemelerinde fan sesisin çok olduğunu görmüştüm. Arkadaşta bir Monster laptop vardı elektrikli süpürge gibi yüksek ses çıkarıyordu, bunun da öyle olması beni korkutuyor şahsen.

Acer Nitro 16 AN16-41'in N11 incelemelerinde fan sesisin çok olduğunu görmüştüm. Arkadaşta bir Monster laptop vardı elektrikli süpürge gibi yüksek ses çıkarıyordu, bunun da öyle olması beni korkutuyor şahsen.
Nitro 16 sesli bir cihaz değil, max fanı bile 6,2k rpm falan. İdeal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı