65 Euro'ya RGB Klavye Önerisi

Yok ya, o nasil soz ? Vatan'i hic sevmem. Sanirim siz bizim "Vatan'dan bir efix 9590 ismarlayayim" espirilerini okudunuz . Vatan'i sevmedigimiz icin dalga amacli yazdik . 3-5 konuda konustuk, parca parca okursaniz yanlis anlarsiniz.

Vatan'i sevmiyorum (Daha dogrusu sevmiyoruz.) cunku gelen insanlara iyi sistem onermek yerine elindekileri cikariyorlar, gece indirimi adi altinda acilmis veya iadeden gelmis urunleri gonderiyorlar. Montajlari berbat, elemanlari tecrubesiz (Bazilari haric.) ve fiyatlari cok pahali. Baska bir eksik kalmadi sanirim . @Silinen üye

Siz sanırsam kazıklığından dolayı sevmiyorsunuz bense geçen hafta Vatan'a gitmiştim orada bir abla ile çocuğu vardı ve mouse bakıyorlardı elemanlar ise onlara Everest X7 kakalayacaklardı ama abla bir u dönüşü yapıp mouse'u denemek istedi denedi ve mouse çalışmadı elemanlar nasıl olur daha bu sabah çalışıyordu dedi ancak abla anladı ve tam terk ederken yanına yaklaştım ve 100 metre aşağıda Teknosa olduğunu ve oradan G300s alabileceklerini söyledim elemanlar ters ters baktı abla teşekkür edip gitti ben de başıma kötü bir şey gelmeden uzaklaştım. Ben bu yüzden sevmiyorum.

Önemli bir tespitte bulundum.

Biz bakkalar kapanıyor tarzı şeyler düşünüyoruz ama Vatan alttan alttan bakkallara destek çıkıyor. Sony kötüleyip Discovery satan adam vardı bir tane böyleleri nerden çıkıyor sizce? Tabii ki Vatan, bakkalar kapandıkça ortada kalan bakkalları sahipleniyor ve mağazasına koyuyor işte 100 yıllık tespit.

Burası Vatan. Kasalar her zaman ki yerlerde... Vatana yakıştıramadım bunu. Yerlerde sürünüyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…