65 inç Samsung TV ekrana darbe aldı

EmirhanBozan16

Hectopat
Daha fazla  
Dün talihsiz bir durum yaşadım, süpürgenin prize takılan kısmı savrulup TV'ye çarptı fakat çok hafif çarptı ve sonucunda görüntü gitti ve görseldeki gibi oldu. Ekranın ön camında hiçbir hasar yok ama TV'yi açtığımda bu görüntüyle karşılaşıyorum. TV'yi açtığımda ses kesik kesik geliyor ve ekran saydam bir şekilde çok ama çok az parlasada bu parlaklık sürekli gidip geliyor. TV'nin garantisi var sizce ne gibi bir sorun var ve ne kadar bir ücret çıkar? Tahmini? TV markası: 65 inç Samsung AU7000.

Garantinin kabul ediceğini sanmam çünkü kullanıcı hatası. Tamir ettirmeye kalkarsanda 0 almaktan daha pahalıya patlar. Yani 0 bir TV almanını öneririm.

@Umut Nas Yapacaklarını sanmıyorum.Artık o Tvnin bir değeri kalmadı.Kullanıcı hatası zaten.

Keşke böyle birşey yapsalar ama burada da paylaştığım görüntüyü kendileri gelip canlı görecekler ve kullanıcı hatası diyip panel değişikliği yapacaklar. Tv'yi 8.500 tlye almıştım Panel değişikliği 7 bin tl tutsa bile razıyım çünkü bu tvyi seviyorum ve şuan da bu tv ekonomik şartlardan dolayı 2 katına çıkmış durumda.

7 bin TL ye yapıcaklarını sanmam fakat bu durumu Samsung teknik servis ile konuşman daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…