32 film izlemek için yeterli değil 65 de mouse klavye ile oyun oynamak için fazla büyük kalıyor. 34 monitör ve 65 TV olarak kullanıyorum bende, size hangisi daha çok lazımsa ilk onu alın derim. Hoparlörü olan 32 OLED alıp iki amaçlı da kullanabilirsiniz. 65 qd paneller piksel konusunda üzmez onu da ekleyeyim. Samsung oyun modu HDR performansı gayet iyi yerindedir.
Klavye mouse kullanabilecek bir mesafe oluşturabilecekseniz TV çok daha iyi bence.
TV kesinlikle daha narin, garanti devam ettiği sürece Samsung ücretsiz panel değişimi yapar bende yaptılar. Elektriksel bi problem vardı sorunlu üçlü prize TV takılı olduğu için panel gitti onun dışında şuanda problem yok arkadaşlar gelip ücretsiz değiştirmişlerdi. Yine QD G8 mevcut ama eski 34 olan, o çok daha dayanıklı. Bunun bir sebebi de monitördeki HDR maksimum parlaklık değerleri TV'ye oranla çok düşük kalıyor. TV çabuk ısınan çok daha parlak görüntü veren bir panel olduğu için daha özenli kullanmanız gerek. Örnek rdr2 QD monitörle ve QD TV ile denediğimde TV çok daha yüksek parlaklık sunmuştu. Keza filmler için de aynı şekilde. TV alacaksanız zaten ilk iş siyah perde alın derim, direk güneş görmemesi gerekiyor ayrıca uzaklığı da iyi ayarlamak gerek PC monitör olacaksa.Ses sistemi mevcut, alacagim cihazin hoparloru onemli degil. Kullandığın TV OLED mi? Beni dusunduren diger konu monitorlerdeki yanma riskine karsi alinmis onlemler TV de var mi?
TV alirsam duvara asip masayi biraz daha uzaklastirabilirim. Kullandigim masa 80x180 olculerin de buyuk te bir şey.
TV alirsam duvara asip masayi biraz daha uzaklastirabilirim. Kullandigim masa 80x180 olculerin de buyuk te bir şey.
Böyle bir imkan varsa, projektör bile yapabilirsiniz aslında. OLED TV fiyatına şahane bir projektör alınabilir.
Akım koruyucu priz aldım Samsungdan gelen arkadaşlardan, 2 yılı geçti s95b var 65. TV daha güzel performans veriyor o yüzden imkan varsa TV tavsiye ederim ama tabiki de bendeki değil 2022 model çünkü. LG de bakabilirsiniz WOLED düşünürseniz. Projektörler de güzel ama bir OLED tv parası verip yansıtacak ekran almak gerekiyor direk duvara yansıtınca bi halta benzemez. Ayrıca bütçe varsa 77 bile düşünebilirsiniz ama monitör olmaz tabi ondan da, ve 77 inç ve üzeri QD yok WOLED panel mevcut.Benim oda sinema salonu gibi. Duvarlar gri perdeler siyah. TV istememin en buyuk ikinci sebebi parlaklikti zaten. Hem tipik hem de tepe parlaklikta buyuk fark var ama ne kadar guvenli onu bilmiyorum iste. Bildigim kadariyla TV'ler boyutlarinin avantajiyla isi ile daha iyi basa cikabiliyorlar, bu sayede daha yuksek parlakliklara cikmasina izin veriyor ureticiler. Sendeki TV nedir? Ne kadar suredir kullaniyorsun? Bu yanma onleyici herhangi bir ozellik mevcut mu?
Akım koruyucu priz aldım Samsung'dan gelen arkadaşlardan, 2 yılı geçti S95b var 65. TV daha güzel performans veriyor o yüzden imkan varsa TV tavsiye ederim ama tabii ki de bendeki değil 2022 model çünkü. LG de bakabilirsiniz woled düşünürseniz. Projektörler de güzel ama bir OLED TV parası verip yansıtacak ekran almak gerekiyor direk duvara yansıtınca bir halta benzemez. Ayrıca bütçe varsa 77 bile düşünebilirsiniz ama monitör olmaz tabii ondan da, ve 77 inç ve üzeri qd yok woled panel mevcut.