65" televizyon önerisi

XienoN

Megapat
Makaleler
1
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Muhasebeci
Merhaba televizyonlardan anlamıyorum 6500 TL bütçem var, Samsung istemiyorum. Uzun yıllar kullanabileceğimiz, Netflix'li, hızlı ve min. 65" boyutlarındaki TV önerilerinizi bekliyorum.

Hocam 65" için iyi bir TV biraz bütçe istiyor maalesef.
Vestel TV'lere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yedek parça ve servis açısından acaba hangisi daha iyi bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba televizyonlardan anlamıyorum 6500 TL bütçem var, Samsung istemiyorum. Uzun yıllar kullanabileceğimiz, Netflix'li, hızlı ve min. 65" boyutlarındaki TV önerilerinizi bekliyorum.

Yaklaşık 2 yıldır bu televizyonu kullanıyorum.Çok güzel ve sizin bütçeye uyabilecek en iyi tv. Uygulamaları, hızı, sesi ve görüntü kalitesi ile efsane.

Panelden pek anlamam fakat Philips'in ambilight serisi çok güzel oluyor. Netflix dahil içinde fakat benim kullandığım (yaklaşık 5 sene oldu alalı) modelde kumanda klavyesi biraz yavaş. Yan yatırdığımız için sinyali pek algılayamıyor. Onun dışında görüntü kalitesinden tut sesine kadar memnunuz. Bi araştırmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı