650.000 TL'ye 2. el ve sıfır araba önerisi

Türk_amiral

Centipat
Daha fazla  
650.000 TL bütçe var. Hem 2. el hem sıfır araba önerir misiniz?

Otomatik mi kullanmayı seversiniz yoksa manuel mi? veya jeep yüksek arabalar mı seversiniz taksi tarzı mı? buna bağlı olarak bir kaç tane öneride bulunabilirim

Zevkler tartışılmaz ancak Peugeot 308'i listeye ekleyebilirsiniz. Eat6 şanzımanı çok güzeldir dizel öneririm. Yıpranmamış bulursanız gayet güzel şık yakışıklı araçtır. İyi sosyaller.

Ya da bir şecenek seçecek olsanız hangi şıkkı seçerdiniz?
A) hız ve konfor
B) konfor ama nispeten daha yavaş
C) parça sıkıntısı olmayan ve diğerleri
D) parça benim için önemli değil ve diğerleri
E) fiyat performans

Üstüne 21bin tl daha katabilirseniz bunu önerebilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230220_010450.jpg
    218,4 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:

A) hocam.

Otomatik mi kullanmayı seversiniz yoksa manuel mi? Veya Jeep yüksek arabalar mı seversiniz taksi tarzı mı? Buna bağlı olarak birkaç tane öneride bulunabilirim.

Otomatik olursa biraz daha hoş olacağını düşünüyorum ve taksi tarzı hocam.

Son düzenleme:
A) hocam.

Otomatik olursa biraz daha hoş olacağını düşünüyorum ve taksi tarzı hocam.
Bmw 320d 520d bu fiyata alınabilir veya mercedes e kasalara bakabilirsiniz yeni olanlar değil ama eski kasalar alınabilir diye düşünüyorum genede sizin tercihiniz

Bulabilirseniz hafif tramerli 1.5 Ecoboost motorlu 160 HP Mondeo olabilir. Konforludur performansı da çok iyidir. Zaten D segmenti bir araç. Piyasası da son zamanlarda canlandı diye biliyorum. Yalnız şehir içi 9-10 litre altına düşmeniz çok zor. Dizel düşünüyorsanız vergi sorun değilse 2.0 dizel motorunu düşünebilirsiniz. 2.0 motor fazla gelir diyorsanız 1.6/1.5 dizellere bakın. Denk motorlu Insignia modellerini de düşünebilirsiniz.

Belki macera aramak isterseniz W211 düşünebilirsiniz. Temizini bulursanız baya zevkle binersiniz.

Hocam 6 yıl önce olsa Filo kurun işletin derdim... hey gidi güzel ekonomi hey!

Ama 2023 yılında VW Jetta 1.4 TDİ bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…