650 - 700 TL Klavye önerisi

Bütçe
650 700

anılacar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 650-700 TL arası daha yükseğe çıkamam maalesef. Bütçem var ve klavye almak istiyorum. Mekanik olursa daha iyi olur. Game Power almayı düşünüyorum ama önermiyorsunuz size danışmak istedim.

Gamepower'ın Calypso dışında düzgün mekanik klavyesi yok. Hepsi sorunlu neredeyse. 700TL bütçede mekanik almak mantıksız olur. Membran sorun değilse:

Onun dışında ikinci el sitelerinde kapalı kutu Mizar MZ60, HK Gaming GK61 gibi klavyeler 500TL civarına satılıyor. Normalde rahat 1000TL üstü edecek klavyeler. Amazon'da fiyatlandırmada hata olduğunda stoklayanlar satıyor. Kolayca kapalı kutu bulursunuz. Satıcıya güvenlik bandının açılıp açılmadığını sorarak param güvende gibi sistemlerle de alınabilir.

Gamepower'ın Calypso dışında düzgün mekanik klavyesi yok. Hepsi sorunlu neredeyse. 700TL bütçede mekanik almak mantıksız olur. Membran sorun değilse:

Onun dışında ikinci el sitelerinde kapalı kutu mizar MZ60, hk Gaming GK61 gibi klavyeler 500TL civarına satılıyor. Normalde rahat 1000TL üstü edecek klavyeler. Amazon'da fiyatlandırmada hata olduğunda stoklayanlar satıyor. Kolayca kapalı kutu bulursunuz. Satıcıya güvenlik bandının açılıp açılmadığını sorarak Param Güvende gibi sistemlerle de alınabilir.

Anladım bu link attıklarınız mekanik değil ama iyi klavyeler doğruyum deme bir de Game Power alırsam sizin dediniz ürünümü almalıyım sadece ogre vs alan varda çevremde bazıları memnun bazıları değil.

Anladım bu link attıklarınız mekanik değil ama iyi klavyeler doğruyum deme bir de Game Power alırsam sizin dediniz ürünümü almalıyım sadece ogre vs alan varda çevremde bazıları memnun bazıları değil.
Calypso dışında ya sorunlu ya da fiyatını hak etmeyen ürünleri var. Alınmayacak ürünler. Ogre de uzun vadede sıkıntı yaşatacak bir model. Altta bahsettiğim Mizar MZ60 ve HK Gaming GK61 gayet sağlam klavyeler ve çok ucuza satılıyor kapalı kutuları. Onları almanızı öneririm sıkıntı değilse. Eğer alamıyorsanız linklediğim klavyeler de güzel klavyeler.

Calypso dışında ya sorunlu ya da fiyatını hak etmeyen ürünleri var. Alınmayacak ürünler. Ogre de uzun vadede sıkıntı yaşatacak bir model. Altta bahsettiğim mizar MZ60 ve hk Gaming GK61 gayet sağlam klavyeler ve çok ucuza satılıyor kapalı kutuları. Onları almanızı öneririm sıkıntı değilse. Eğer alamıyorsanız linklediğim klavyeler de güzel klavyeler.

Şimdi şöyle NumLock olmayınca rahat edemiyorum kendimi bildim bileli num kısmı oldundan mesela laptop kullanamam asla ki normal masaüstündede 1 2 ay kadar denedim kesinlikle alışamadım tekrar eski klavyeme döndüm ama yine de çok iyi dedinize göre düşünebilirim.

Selam arkadaşlar, bugün 2. sorum olacak ancak klavye almak istiyorum. Ama uzun uzun araştırdıktan sonra Gamepower'dan kesinlikle uzak durmam gerektiğini anladım. Starscrem'e bakayım dedim o bile sıkıntılıymış. Ben de en sonunda Monster'in bu klavyesini gördüm ve açıkçası hoşuma gitti. Şimdi size soruyorum almaya değer mi yoksa daha iyi bir klavye var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı