Bu ikisi arasında kaldım şu anda, Seasonic'in bu konuda çok başarılı ve Tier 1 seviyesinde ürünleri olduğunu biliyorum sanırım bu Focus Plus da Tier 1 seviyesinde. Bir yandan ASUS'un 10 yıl garanti vermesi de beni düşündürdü. İkisi arasından sizce hangisi tercih edilmeli?
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Bu ikisi arasında kaldım şu anda, Seasonic'in bu konuda çok başarılı ve Tier 1 seviyesinde ürünleri olduğunu biliyorum sanırım bu Focus Plus da Tier 1 seviyesinde. Bir yandan ASUS'un 10 yıl garanti vermesi de beni düşündürdü. İkisi arasından sizce hangisi tercih edilmeli?
Sasonic Focus FX'lerde, 12V kanalındaki OCP düzgün ayarlı değildi, onu daha sonraki revizyonu olan GX serisinde düzelttiler. A sınıfı olan model de GX zaten.
En ucuz Asus ROG-STRIX-750G 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-750G 750 W Power Supply özelliklerini incele, 5.089,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Alternatif olarak Core Reactor serisine bakabilirsiniz.
Seasonic's Prime PSUs are its flagships. However, the PSUs that most users will buy belong to the more affordable FOCUS family. The FOCUS Plus 750 Gold is the second highest-capacity model, and it sports a strong value proposition.
www.tomshardware.com
Buradan iki modelin güvenilir incelemesine bakabilirsiniz.