650-750W PSU önerisi

pxavzz

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selamlar, birkaç güne kasayı değiştireceğim ve hazır elimi atmışken PSU'yu da değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım pek iyi değil zaten: Thermaltake TR2 s 650W. 1 sene içerisinde bilgisayarı tamamen yükseltebilirim o yüzden hazır değiştirecekken 750W daha iyi gibi geldi, İtopya'da da indirim varmış bu model gözüme çarptı nasıldır: NZXT C750 750W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU | ITOPYA bütün önerilere açığım 650W da olur, bütçe maksimum 4000.

NZXT alabilirsiniz kaliteli. Yalnız şunu belirteyim PSU'da sadece 2 adet PCI-e 8 pin çıkışı bulunuyor buna bakarak alın. Bütçenizde az daha çıkarsa çok daha kaliteli olan şu model var:

Sağ olun hocam düşüneceğim. 2 adet olması neyi etkiler mesela, çok bilgim yok kusura bakmayın.

3 tane 8 pin veya 2 adet 8 pin + 6 pin girişi olan ekran kartı takamazsınız.

C750 güzeldir ama fiyatı artmış ve parasına değmez, o fiyata 850w Highpower var:
Eğer 750w olsun derseniz o fiyatlardaki en iyi 750w PSU 80+Gold sertifikalı XPG Kyber 750w modelidir :
Ahireten bütçeniz çıkıyorsa arkadaşın attığı Raijintek Kratos modelini alabilirsiniz ama şahsen Kratos modelini alacak bütçeniz çıkıyorsa net şekilde bunu almanızı öneririm:

Attıklarınızın fiyatları yaklaşık aynı, siz hangisini alırdınız? İlerde maksimum 5060/5070 düzeyinde bir sisteme geçerim gibi

Attıklarınızın fiyatları yaklaşık aynı, siz hangisini alırdınız? İlerde maksimum 5060/5070 düzeyinde bir sisteme geçerim gibi
Ben şahsen Delta alırdım, Türkiye piyasasına biraz geç giriş yaptığı için şu an fiyatları uygun ama 3-4 yıla biraz popüler olunca fiyatları artar, genel olarak globalde bilinen güzel bir markadır, 1000w 80+platinium sizi 10 yıl rahat götürür bence ve istediğiniz yükseltmeyi yapın sisitemi rahatça taşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…