Selim Günal Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 32 22 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, elimde 650 Bad Sector'lü bir disk var Bir de üzerine taşınabilir. Bilgisayarın içinde değil. Onu, ne yapmalıyım, çöpe ya da kullanayım mı?
Arkadaşlar, elimde 650 Bad Sector'lü bir disk var Bir de üzerine taşınabilir. Bilgisayarın içinde değil. Onu, ne yapmalıyım, çöpe ya da kullanayım mı?
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 22 Ocak 2021 #2 Selim Günal dedi: Arkadaşlar, elimde 650 Bad Sector'lü bir disk var Bir de üzerine taşınabilir. Bilgisayarın içinde değil. Onu, ne yapmalıyım, çöpe ya da kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir HDD veya SSD alarak dosyalarını ona aktarıp kullanabilirsiniz.
Selim Günal dedi: Arkadaşlar, elimde 650 Bad Sector'lü bir disk var Bir de üzerine taşınabilir. Bilgisayarın içinde değil. Onu, ne yapmalıyım, çöpe ya da kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Başka bir HDD veya SSD alarak dosyalarını ona aktarıp kullanabilirsiniz.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 22 Ocak 2021 #3 Oyun depolayın. Ölse de üzülmezsiniz.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 Hocam programla baş sectorları kapasanız bile iyi olmaz. Bende 250 tane var sector vardı. 1 aylık ömrü kalınca anladım.
Hocam programla baş sectorları kapasanız bile iyi olmaz. Bende 250 tane var sector vardı. 1 aylık ömrü kalınca anladım.
Selim Günal Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 32 23 Ocak 2021 #5 Evet,bencede abim çok fazla oyun oynuyor ona veririm. Asdasgudas dedi: Oyun depolayın. Ölse de üzülmezsiniz. Genişletmek için tıkla... 373250 dedi: Başka bir HDD veya SSD alarak dosyalarını ona aktarıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama sıkıntı şu,1 tb hdd ve 100 gb boş 1 tb ssd alırsam sanırım ne olucak benimde fikrim yok.Ssd fiyatları çok pahalı
Evet,bencede abim çok fazla oyun oynuyor ona veririm. Asdasgudas dedi: Oyun depolayın. Ölse de üzülmezsiniz. Genişletmek için tıkla... 373250 dedi: Başka bir HDD veya SSD alarak dosyalarını ona aktarıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama sıkıntı şu,1 tb hdd ve 100 gb boş 1 tb ssd alırsam sanırım ne olucak benimde fikrim yok.Ssd fiyatları çok pahalı
kcninja Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 148 Çözümler 3 19 Kasım 2022 #6 Selim Günal dedi: Evet,bencede abim çok fazla oyun oynuyor ona veririm. Ama sıkıntı şu,1 tb hdd ve 100 gb boş 1 tb ssd alırsam sanırım ne olucak benimde fikrim yok.Ssd fiyatları çok pahalı Genişletmek için tıkla... Diske ne oldu meraktan soruyorum?
Selim Günal dedi: Evet,bencede abim çok fazla oyun oynuyor ona veririm. Ama sıkıntı şu,1 tb hdd ve 100 gb boş 1 tb ssd alırsam sanırım ne olucak benimde fikrim yok.Ssd fiyatları çok pahalı Genişletmek için tıkla... Diske ne oldu meraktan soruyorum?