650 bin TL'ye araç önerisi

Daha fazla  
Merhaba 24 yaşında memurum, 650 bin TL'ye araç arıyorum. Modifiye yapmayı seven biriyim, yakışıklı, sedan veya HB fark etmez genelde sorunsuz tramer ve değişen bakımından temiz araç arıyorum. Polo, Golf ve Astra J kasalar ilgimi çekiyor. Otomatik veya manuel olmuş sorun değil, bana baktığımda zevk verecek araç önerileriniz nedir?

Piyasasi yok ama Lancer iyidir.

1.8 haric otomatigine bulasmayin performans olarak zayif.

Mümkünse 1.6 alin yoksa 1.5'te üzmez. 1.8'ler pahali.

Performans olarak biraz zayif 110HP 10 saniye civari 0-100 suresi var ama performansi tatmin etmezse turbolayip 200HP civari alabilirsiniz.
(Yanilmiyorsam 150k civari bir masrafi var. Kullanmak icin değer ama satarken üstüne 150k koyup satamazsiniz.)

Lancer'i Lancer yapan etken yol tutuşu EVO X kasasi sayesinde muazzam. Yay ve kule gergisiyle daha iyi hale getirebilirsiniz. Viraj ve makasa girmeyi seviyorsaniz fazlasiyla keyif verecektir.

Avantajmi sayarsiniz dezavantajmi bilmem ama 2. vitesi uzun sehir icinde avantaj olduğunu düşünüyorum.

Vites gecisleri kemikli ve sportif hissettiriyor.

Düşük hacmine ragmen cigerli bir sesi var.

Mümkünse LPG takilmamis bir arac tercih edin. Lancer magnezyum subapdan sebep LPG takarsaniz 70-80kkm sonra subap değişimi ister. Ayrica arac zaten az yakiyor yazik etmeyin aracınıza.

Yol sesini dert ediyorsaniz uzak durun. Ya da yalitim yapabilirsiniz.

Araca birkac bodykitle evoxden farksiz bir görünüm verebilirsiniz.

Satarken Honda veya vag grubu kadar kolay satilmaz ama binmeye cok keyifli aractir.

Ayrıca sorunsuzluguyla ün edinmis Lancer'in bir lakabida kronigi olmayan arabadir.

hocam tavsi

Performans olarak biraz zayif 110HP 10 saniye civari 0-100 suresi var ama performansi tatmin etmezse turbolayip 200HP civari alabilirsiniz.
(Yanilmiyorsam 150k civari bir masrafi var. Kullanmak icin değer ama satarken üstüne 150k koyup satamazsiniz.)

Lancer'i Lancer yapan etken yol tutuşu EVO X kasasi sayesinde muazzam. Yay ve kule gergisiyle daha iyi hale getirebilirsiniz. Viraj ve makasa girmeyi seviyorsaniz fazlasiyla keyif verecektir.

Avantajmi sayarsiniz dezavantajmi bilmem ama 2. vitesi uzun sehir icinde avantaj olduğunu düşünüyorum.

Mümkünse LPG takilmamis bir arac tercih edin. Lancer magnezyum subapdan sebep LPG takarsaniz 70-80kkm sonra subap değişimi ister. Ayrica arac zaten az yakiyor yazik etmeyin aracınıza.

Satarken Honda veya vag grubu kadar kolay satilmaz ama binmeye cok keyifli aractir.

Ayrıca sorunsuzluguyla ün edinmis Lancer'in bir lakabida kronigi olmayan arabadir.

hocam tavsiyeniz için teşekkürler hiç aklımda yoktu yakışıklı bir araç favorilerime alıyorum ancak çok hızlı yaşayan hız performans tutkunu biri değilimdir buna göre başka öneriniz var ise memnuniyetle dinlerim

Hocam hangi motor hanhi modellere bakılmalı mesela
Dostum öncelikle manuel opsiyonun da olduğu için poloda kesinlikle manuel al otomatiğe bulaşma çünkü bu fiyata alacağın araç en aşağı 90-100k kilometrede olacak. Manuel alırsan Dsg arızası alma ihtimalin olmaz kafan rahat olur ve otomatiğe göre de daha ucuza daha yüksek model alırsın.

Motor seçeneği olarak hepsi hemen hemen aynı gücü veriyor 90-100hp falan o yüzden bence minimum comfortline paket olarak, en yüksek hangi modeli alabiliyorsan onu al 1.0 dışında hepsi alınır bence. 1.4 tdi olur 1.6 tdi olur farketmez.

Güzel orijinal bir araç bulursun, kendi kafana göre jant değiştirirsin modifiyeni yaparsan da baktığında keyif alacağını düşünüyorum.

Dostum öncelikle manuel opsiyonun da olduğu için poloda kesinlikle manuel al otomatiğe bulaşma çünkü bu fiyata alacağın araç en aşağı 90-100k kilometrede olacak. Manuel alırsan Dsg arızası alma ihtimalin olmaz kafan rahat olur ve otomatiğe göre de daha ucuza daha yüksek model alırsın.

Motor seçeneği olarak hepsi hemen hemen aynı gücü veriyor 90-100hp falan o yüzden bence minimum comfortline paket olarak, en yüksek hangi modeli alabiliyorsan onu al 1.0 dışında hepsi alınır bence. 1.4 tdi olur 1.6 tdi olur farketmez.

Güzel orijinal bir araç bulursun, kendi kafana göre jant değiştirirsin modifiyeni yaparsan da baktığında keyif alacağını düşünüyorum.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Merhaba 24 yaşında memurum, 650 bin TL'ye araç arıyorum. Modifiye yapmayı seven biriyim, yakışıklı, sedan veya HB fark etmez genelde sorunsuz tramer ve değişen bakımından temiz araç arıyorum. Polo, golf ve Astra J kasalar ilgimi çekiyor. Otomatik veya manuel olmuş sorun değil, bana baktığımda zevk verecek araç önerileriniz nedir?

Modifiye derken siyah duman olayından bahsediyorsak hard pololar (TDI motor) Audi A4(1.9TDI) ve fabia RS.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı