Merhaba arkadaşlar, sahibinden.com’da 360 liraya ASUS GTX 650 Ti ekran kartı buldum. Eski sistemimi yükseltmek amacıyla almayı düşünüyorum. Diğerlerine kıyasla ucuz geldi. Alınır mı, kart mining'de kullanılmış mıdır, nasıl anlarım?
Eski sistemime takmak amacıyla alıyorum, Core 2 Quad 6600 onu besleyebilir mi?Üstüne 50-100 TL daha koyup en azından RX 560 al. GTX 650 Ti artık çok eski bir kart.
750 Ti bakarken buldum. Normalde amacım 750 Ti almaktı ama 360 liraya görünce cazip geldi. Benchmark testlerinde de 4-5 fpslik farktan ötesini göremedim.Alınmaz,650 ti zaten mining de kullanılacak bir kart değil.
750 ti veya 950 almanı öneririm.
Ne kadar yeni nesil olursa o kadar iyi olur 650 ti çok eski kart oem rx460 da alabilirsiniz.Eski sistemime takmak amacıyla alıyorum, Core 2 Quad 6600 onu besleyebilir mi?
750 Ti bakarken buldum. Normalde amacım 750 Ti almaktı ama 360 liraya görünce cazip geldi. Benchmark testlerinde de 4-5 fpslik farktan ötesini göremedim.
Daha önce aliexpresten sipariş vermedim. Almak istediğim üründe get vardı. Aliexpressten kredi kartı çekimi yapılabiliyor mu?
Ne kadar yeni nesil olursa o kadar iyi olur 650 ti çok eski kart oem rx460 da alabilirsiniz.
Evet direk o anki kur üzerinden çekim yapıyor,fakat taksitli satış yok.Daha önce aliexpresten sipariş vermedim. Almak istediğim üründe get vardı. Aliexpressten kredi kartı çekimi yapılabiliyor mu?
400 bandını aşmamayı düşünüyorum.Bütçe nedir?
Taksit mühim değil, çeksin yeter. Tekrardan sormak durumundayım işlemcim bunları besler değil mi? Ek olarak, ne kadar psu ister, 420w yeterli olur mu?Evet direk o anki kur üzerinden çekim yapıyor,fakat taksitli satış yok.
Eski bir kart ama HD 7950 öneririm. GTX 1050 - 1050Ti gücünde bir karttır. O fiyata alabileceğiniz en iyi kart bence. Biraz araştırın 2. El sitelerinde.400 bandını aşmamayı düşünüyorum.
Taksit mühim değil, çeksin yeter. Tekrardan sormak durumundayım işlemcim bunları besler değil mi? Ek olarak, ne kadar psu ister, 420w yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.