650 TL 7.1 Wireless kulaklık önerisi

IlyasArikan

Decapat
Merhaba eski kulaklikligim eskimeye basladi ve artik padleri dokuluyor. Soyle gelecek seneye kadar para biktirip kulaklik almak istiyorum. İnternette fiyatlara baktim fakat aradigim kriterde kulaklik bulamadim cunku fiyatlar asiri asiri artmis. Maks 650-700 TL'ye rahat ses kasabilecegim kablosuz kulaklik bulabilir miyim, bulamaz isem en ucuzu ne kadar?

Onerin için cok tesekkurler, kulakliga biraz baktim. Tum kablosuzlarda boyle mi bilmiyorum fakat sanal 7.1 diyor. Ayrica artan fiyatlardan dolayi istedigim gibi bir kablosuz kulaklik almam imkansiz gibi görünüyor. En iyisi kablolu kulaklik almak. Soyle 300-550 civarinda *Logitech sevmiyorum* tavsiye edebileceginiz, şık duran ve mikrofonu asiri iyi olmak zorunda degil fakar kotu olmayan bir 7.1 kulaklik oneriniz var mi? 3-4 yil once kendi kulakligimla ASUS Cerberus V2 diye bir kulakliga almistim, o zaman butcemiz yetmedigi icin alamamistik. ASUS Cerberus V2 alınır mı?
Ekleme yapmamda fayda var, ss arctis 3'ü de cok begendim, fakat o biraz pahaliymis.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın cezadan ötürü cevap yazamadım. Bu kulaklık gayet iyi ve performanslı. Zaten Anker markası bu işlerde iyidir. Bence alabilirsiniz. Tabi daha iyi kulaklıklarda bulabilirsiniz. Asus Cerberus V2 hakkında pek bir bilgim yok size yanlış bir tavsiyede bulunmak istemem.

Öneriniz için teşekkür ederim, kulaklığı beğendim ve şu an alınabilecekler listemde. Ama bütçemi genişletip Arctis 7 Wireless 2019 Edition almaya karar verdim gibi. Fiyatlarda oynama olmazsa okul harçlığımdan arttırıp 10-15 ay içerisinde alabileceğimi düşünüyorum. Ben detayli arastirdim Arctis 7'yi ama, sizin fikrinizi de sormak isterim.

E tabi zaten SteelSeries gayet iyi bir marka. Dediğiniz modelde harika görünüyor. Biriktirdiğiniz paraya değecektir.

İndirim beklerim dersen Corsair HS70 599TL'ye düşüyor. Ben 1 ay önce aldım çok memnunum.

E tabii zaten SteelSeries gayet iyi bir marka. Dediğiniz modelde harika görünüyor. Biriktirdiğiniz paraya değecektir.

İndirim beklerim dersen Corsair HS70 599TL'ye düşüyor. Ben 1 ay önce aldım çok memnunum.

İkinize de cok tesekkur ederim. Corsair HS70 baktim ve fiyati bence gayet iyi. Acikcasi böyle HyperX Cloud gibi ve HS70 gibi gorunen kulakliklardan cok hoslamam fakat, su an Arctis 7'ye para biriktiremezsem onu alacağım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…