650 TL Blue Switch klavye önerisi

Bütçe
650 TL

reLive

Hectopat
Canlar başlıkta yazdıgım gibi 650 TL bütçe var. Hangi mekanik klavyeyi önerirsiniz. Özellikle kendiniz kullandıysanız ne kadar kullandıgınızı, durumunu falan yazarsanız iyi olur. Yoksa tonla var da mavi switch deyip geçmişler. Merdiven altı dolu.
Amazon Prime var.
Olmadı ikinci el temiz olur.
Canlar Blue Switch olması zorunlu. Red ve Brown sevmiyorum. White Switch de olurdu aslında ama bu bütçede imkansız
Ve bir de Gamepower önermezseniz sevinirim. Ben onun kadar sorunlu klavye görmedim. Çakma markalar daha sağlam :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ildesin? Laptop aldığım için kullanmadığım Redragon K553 var. Hiçbir sorunu yok. Düşünürsen konuşabiliriz.

Dierya öneren var ama aşırı yay sesi geldiği söyleniyor. Ve bir de tuşlar çok hassas diyen de var. Basmadan basıyor felan. Diğeri güzel gibi ama o da çok oyuncak gibi siyah olsaydı keşke.

Hangi ildesin? Laptop aldığım için kullanmadığım Redragon K553 var. Hiçbir sorunu yok. Düşünürsen konuşabiliriz.
Maraş'tayım. Verebileceğin en dip fiyat nedir ?

Dierya öneren var ama aşırı yay sesi geldiği söyleniyor. Ve bir de tuşlar çok hassas diyen de var. Basmadan basıyor falan. Diğeri güzel gibi ama o da çok oyuncak gibi siyah olsaydı keşke.

Hocam o paraya bu kalite başka bir şey bulamazsın.

500e verebilirim. Kargo çok tutar sanırım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…