Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Merhaba, birkaç gün içinde TurkNet ev internetine geçiş yapacağım ama modem konusunda hangisini alacağıma karar veremedim. VDSL destekli 600-650 TL civarlarında modem öneriniz var mı ?
Merhaba, birkaç gün içinde TurkNet ev internetine geçiş yapacağım ama modem konusunda hangisini alacağıma karar veremedim. VDSL destekli 600-650 TL civarlarında modem öneriniz var mı ?
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 8 Mart 2024 #2 Apartmanınıza gigafiber getirdiklerinde modem de veriyorlar diye biliyorum, bizde verdiler.
Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 ArdaofRivia dedi: Apartmanınıza GigaFiber getirdiklerinde modem de veriyorlar diye biliyorum, bizde verdiler. Genişletmek için tıkla... Apartman GigaFiber desteklemiyor müşteri temsilcisi modemi parayla almamız gerektiğini söyledi.
ArdaofRivia dedi: Apartmanınıza GigaFiber getirdiklerinde modem de veriyorlar diye biliyorum, bizde verdiler. Genişletmek için tıkla... Apartman GigaFiber desteklemiyor müşteri temsilcisi modemi parayla almamız gerektiğini söyledi.