Eymen Atak Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Dediğim gibi bütçe 650 TL oyun için kullanacağım. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Dediğim gibi bütçe 650 TL oyun için kullanacağım. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
furkan312 Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 323 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1 Klavye: Aula F75 Mouse: SteelSeries Prime BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Eymen Atak dedi: Dediğim gibi bütçe 650 TL oyun için kullanacağım. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bütceyi biraz daha arttırıp 2. el SS Prime alınabilir.
Eymen Atak dedi: Dediğim gibi bütçe 650 TL oyun için kullanacağım. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bütceyi biraz daha arttırıp 2. el SS Prime alınabilir.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.607 Makaleler 3 Çözümler 26 3 Temmuz 2025 #3 furkan312 dedi: Bütceyi biraz daha arttırıp 2. el SS Prime alınabilir. Genişletmek için tıkla... İkinci elini 650'den ucuza satan bir sürü kişi var hocam artırmaya gerek var mı?
furkan312 dedi: Bütceyi biraz daha arttırıp 2. el SS Prime alınabilir. Genişletmek için tıkla... İkinci elini 650'den ucuza satan bir sürü kişi var hocam artırmaya gerek var mı?
Lanier Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 furkan312 dedi: Bütceyi biraz daha arttırıp 2. el SS Prime alınabilir. Genişletmek için tıkla... İkinci el arkadaşın dediği gibi SS Prime bakılabilir. Sıfır için bu var: Claws Nexus Air V1
furkan312 dedi: Bütceyi biraz daha arttırıp 2. el SS Prime alınabilir. Genişletmek için tıkla... İkinci el arkadaşın dediği gibi SS Prime bakılabilir. Sıfır için bu var: Claws Nexus Air V1
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 Ben de İnca marka mouse var sistem gelmediği için kullanmadım ama şu modeli alabilirsin INCA IMG-327 OPHIRA RGB Macro Keys Professional Gamıng Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben de İnca marka mouse var sistem gelmediği için kullanmadım ama şu modeli alabilirsin INCA IMG-327 OPHIRA RGB Macro Keys Professional Gamıng Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.607 Makaleler 3 Çözümler 26 3 Temmuz 2025 #6 Elektronikci23 dedi: Ben de inca marka mouse var sistem gelmediği için kullanmadım ama şu modeli alabilirsin INCA IMG-327 OPHIRA RGB Macro Keys Professional Gamıng Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... İnca markası alınmaz, önerdiğiniz farenin DPI'ı oyuncu Mouse'una göre oldukça düşük. Tıklama ömrü çok kısa. Ayrıca sensör ve diğer bilgileri de belli değil muhtemelen çok dandik. 300 liraya satılan Mouse'lar bundan çok daha iyi.
Elektronikci23 dedi: Ben de inca marka mouse var sistem gelmediği için kullanmadım ama şu modeli alabilirsin INCA IMG-327 OPHIRA RGB Macro Keys Professional Gamıng Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... İnca markası alınmaz, önerdiğiniz farenin DPI'ı oyuncu Mouse'una göre oldukça düşük. Tıklama ömrü çok kısa. Ayrıca sensör ve diğer bilgileri de belli değil muhtemelen çok dandik. 300 liraya satılan Mouse'lar bundan çok daha iyi.
furkan312 Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 323 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1 Klavye: Aula F75 Mouse: SteelSeries Prime BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #7 v3rtecc dedi: İkinci elini 650'den ucuza satan bir sürü kişi var hocam artırmaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Temizleri için fiyat biraz artıyor hocam.
v3rtecc dedi: İkinci elini 650'den ucuza satan bir sürü kişi var hocam artırmaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Temizleri için fiyat biraz artıyor hocam.
Eymen Atak Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #8 Peki ayrı bir sorum olacak claw's nexus X1 mi Rampage SMX-R21 mi sizce?
furkan312 Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 323 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1 Klavye: Aula F75 Mouse: SteelSeries Prime BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #9 Eymen Atak dedi: Peki ayrı bir sorum olacak claw's nexus X1 mi Rampage SMX-R21 mi sizce? Genişletmek için tıkla... Rampage markasından uzak durun hocam.
Eymen Atak dedi: Peki ayrı bir sorum olacak claw's nexus X1 mi Rampage SMX-R21 mi sizce? Genişletmek için tıkla... Rampage markasından uzak durun hocam.
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.090 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #10 Eymen Atak dedi: Dediğim gibi bütçe 650 TL oyun için kullanacağım. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Eymen Atak dedi: Dediğim gibi bütçe 650 TL oyun için kullanacağım. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz