İyi günler diliyorum. Sizden başlıktaki gibi gamepad önerisi istiyorum Forza Horizon 5, Black Myth: Wukong, God of War gibi oyunlar oynayacağım. Programsız takıp çalıştırabileceğim bir gamepad önerir misiniz?
Derwell Yeni 2025 Usb Bluetooth 5.0 Adaptörü Verici Alıcı Ses Bluetooth Dongle Kablosuz Usb Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
bu fiyata alabileceğin en iyisi budur anakartın desteklemiyosa bluetooth usbde alabilirsin
İyi günler diliyorum. Sizden başlıktaki gibi gamepad önerisi istiyorum Forza Horizon 5, Black myth: Wukong, God of War gibi oyunlar oynayacağım. Programsız takıp çalıştırabileceğim bir gamepad önerir misiniz?
Bütçe yükseltip kaliteli bir şey almanı öneririm AliExpress'de 8BitDo markasını arat ve onu satın al bütçene uygun ise veya indirimini bekle indirime girip duruyorlar.
Bütçe yükseltip kaliteli bir şey almanı öneririm AliExpress'de 8BitDo markasını arat ve onu satın al bütçene uygun ise veya indirimini bekle indirime girip duruyorlar.