650 TL klavye önerisi

ertmee

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Gamepower Ogre Rainbow klavyem bozuldu. Paramı geri almaya çalışacağım. Mümkünse "kaliteli ve güvenilir" markalardan Max 650TL'ye klavye önerir misiniz? Numpad olursa iyi olur, olmazsa da olur ama önceliklerim numpadli olmasından yana tabii ki. Önerilerinizi, deneyimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bu fiyata en iyisi bu mudur bilmem ama ben kullanıyorum memnunum, güzel alet.

@efedesu ne oldu niye üzgün attın? Alsın demedim sadece memnunum dedim. 😄

RED switch olursa daha iyi olur. eklemeyi unutmuşum
Bu fiyata en iyisi bu mudur bilmem ama ben kullanıyorum memnunum, güzel alet.

zaten şu an kullandığım klavye membrane. RGB'si var diye Razer alamam

Membran klavyeye 600 TL verilmez bence. Alienware Pro AW76 bak derim.

Aldığım fiyatı hatırlamıyorum hiç 2,5 yıl olmuştur, Razer Lancehead ile beraber almıştım. Klavye taş gibi çıktı da mouse sürüklerken bırakma sorunu veriyor.

@ertmee bir de aldığın ürünün Türkiye'de servisi olsun. Yoksa paranla bile yedek parça, tamir hizmeti vermiyor adamlar.

klavye hakkında biraz araştırma yapayım düşünücem. Fiyatlar çok uçmuş düzgün bir şey almak istiyorum. almışken de sıkıntı çıkarmasın :S
Evet özellikle klavye fiyatları fena durumda. Benim de kaliteli mekanik klavyeye param yetmedi yarım aldım :D. Attığım klavye iyidir ama, araştır yine de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı