650 TL klavye önerisi

Gamepower Calypso Red Switch Optik Mekanik klavyede kararımı kıldım ve siparişimi verdim. @nazario9
@KeReM BeY Kod için teşekkür ederim. (50 TL indirim)
Yardımcı olan herkese teşekkürler. İyi forumlar.

Ürün size ulaştıktan siz de test ettikten sonra inceleme için konu açarsanız çok iyi olur alacak olan arkadaşlar için Gamepower sorunlu bir marka olduğu için ister istemez önyargı mevcut haklı olarak. Ancak bu Calypso modeli sıyrılıyor aradan. Hayırlı olsun :)

Gamepower Calypso red Switch optik mekanik klavyede kararımı kıldım ve siparişimi verdim. @nazario9
@KeReM BeY kod için teşekkür ederim. (50 TL indirim)
Yardımcı olan herkese teşekkürler. İyi Sosyal'ler.

Hayırlı olsun bende aynı modeli almaya karar verdim bu gece yarısı :D
50TL de iyi oldu.
Eğer bayramda 450 olursa bende alacağım.
Red optik.

Ürün size ulaştıktan siz de test ettikten sonra inceleme için konu açarsanız çok iyi olur alacak olan arkadaşlar için Gamepower sorunlu bir marka olduğu için ister istemez önyargı mevcut haklı olarak. Ancak bu Calypso modeli sıyrılıyor aradan. Hayırlı olsun :)
Tabii ki kesinlikle paylaşım yaparım.
Hayırlı olsun bende aynı modeli almaya karar verdim bu gece yarısı :D
50TL de iyi oldu.
Eğer bayramda 450 olursa bende alacağım.
Red optik.
İndirim kodunu nereden buldunuz bilmiyorum ama benimle paylaşmanız gayet hoşuma giden bir türde davranıştı. Bu şekilde kodlar bulabileceğim bir mecra var ise paylaşabilir misiniz?

İndirim kodunu nereden buldunuz bilmiyorum ama benimle paylaşmanız gayet hoşuma giden bir türde davranıştı. Bu şekilde kodlar bulabileceğim bir mecra var ise paylaşabilir misiniz?

Kanalı ölmüş bir YouTuber'dan aldım bu kodu 1-2 yıl önceden söylemişti ama kimse bilmiyordu ya da hatırlamıyordu şimdi baktım oluyor size söyleyeyim dedim formda baktım kimse söylememiş şimdi konu açtım sabaha onaylarlar.
Kod bulmak kolay alacağınız ürünü xxxxx indirim kodu diye aratın
Ya da forma sorun bilen varsa zaten yardımcı olur.

Kanalı ölmüş bir YouTuber'dan aldım bu kodu 1-2 yıl önceden söylemişti ama kimse bilmiyordu ya da hatırlamıyordu şimdi baktım oluyor size söyleyeyim dedim formda baktım kimse söylememiş şimdi konu açtım sabaha onaylarlar.
Kod bulmak kolay alacağınız ürünü xxxxx indirim kodu diye aratın
Ya da forma sorun bilen varsa zaten yardımcı olur.
Çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı