650 TL klavye önerisi

Dosya Ekleri

• IMG_20220613_235612.jpg
    IMG_20220613_235612.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 30
Hocam aldığınız klavye de iş görür ama isterseniz buna da göz atabilirsiniz;
Arkadaşın önerdiği klavyeden farklı olarak optik mekanik bir klavye. Optik mekanik olması daha hızlı tepkime süresi vermesine olanak sağlıyor, attığım linklerden red switch olanı blue switche göre daha sessiz, tek farkları bu. Ve Gamepower olması kafanızı karıştırmasın, bu ürün istisna bir ürün, alıp da sorun yaşayan çok az kişi gördüm.

Hocam aldığınız klavye de iş görür ama isterseniz buna da göz atabilirsiniz;
Arkadaşın önerdiği klavyeden farklı olarak optik mekanik bir klavye. Optik mekanik olması daha hızlı tepkime süresi vermesine olanak sağlıyor, attığım linklerden red Switch olanı Blue Switch'e göre daha sessiz, tek farkları bu. Ve Gamepower olması kafanızı karıştırmasın, bu ürün istisna bir ürün, alıp da sorun yaşayan çok az kişi gördüm.

Klavyeyi aldım hocam, yine de teşekkürler.

@maximilian borsodi hocam, tekrardan merhaba. Klavye nasıl, kullanıyor musunuz merak ettim. Bu aralar ben de almayı düşünüyorum bir sorayım dedim.

Sorunsuz bir klavye hocam, aslında ben almadım bir yakınım için aldık. Bu güne kadar memnun. Özellikle red Switch olması bence daha iyi Blue Switch'e göre, Blue çok sesli sırf bunun için tercih edilebilir.
Ancak şu an 989₺ olmuş, bu fiyata çok daha iyileri vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı