Dostlar bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Teşekkürler hocam.![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Şu anda bu sitede indirimde ve güzel bir klavye. Switchlerinin kaliteli olması ve red switch olması güzel.
Hayırlı olsun, ilerleyen zamanlarda kullanıcı deneyiminizi de paylaşırsanız okumak isterim.Teşekkürler hocam.![]()
Üşenmezsem yazarım hocam.Hayırlı olsun, ilerleyen zamanlarda kullanıcı deneyiminizi de paylaşırsanız okumak isterim.
Hocam aldığınız klavye de iş görür ama isterseniz buna da göz atabilirsiniz;
![]()
Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.383,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşın önerdiği klavyeden farklı olarak optik mekanik bir klavye. Optik mekanik olması daha hızlı tepkime süresi vermesine olanak sağlıyor, attığım linklerden red Switch olanı Blue Switch'e göre daha sessiz, tek farkları bu. Ve Gamepower olması kafanızı karıştırmasın, bu ürün istisna bir ürün, alıp da sorun yaşayan çok az kişi gördüm.![]()
Gamepower Calypso RGB Optik Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 849,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@maximilian borsodi hocam, tekrardan merhaba. Klavye nasıl, kullanıyor musunuz merak ettim. Bu aralar ben de almayı düşünüyorum bir sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.