650 TL klavye önerisi

Bütçe
650

751570

Picopat
K470 gibi membran laptop klavyesi gibi bir klavyeye ihtiyacım var. K120 gibi geniş ve tuşu yüksek klavyeleri çok tercih etmiyorum.
Kablosuz olup olmaması çok da önemli değil, ikinci elde olabilir.
Tavsiyenizi ve önerinizi bekliyorum.

Eskiden ofiste MK240 kullanıyordum. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak internetten arattığımda sadece klavye & mouse seti olarak 699 ₺'lik bir fiyatla karşıma çıkıyor. Şuan tüm ofisi K380'e geçirdik herhangi bir şikayet gelmedi, o yüzden güzel olduğunu düşünüyorum (materyal kalitesi MK240'dan daha iyi hissettiriyor) ancak fiyatı 1k ₺'yi buluyor. Belki ikinci el olarak güzel bir fiyata bulunabilir.

Almadan önce kalitesini kontrol etmek için bir mağazaya gitmenizi öneririm. Eliniz için küçük gelebilir ya da kompaktlığından yazmakta sorun olabilir.

Eskiden ofiste MK240 kullanıyordum. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak internetten arattığımda sadece klavye & mouse seti olarak 699 ₺'lik bir fiyatla karşıma çıkıyor. Şu an tüm ofisi K380'e geçirdik herhangi bir şikayet gelmedi, o yüzden güzel olduğunu düşünüyorum (materyal kalitesi MK240'dan daha iyi hissettiriyor) ancak fiyatı 1K ₺'yi buluyor. Belki ikinci el olarak güzel bir fiyata bulunabilir.

Almadan önce kalitesini kontrol etmek için bir mağazaya gitmenizi öneririm. Eliniz için küçük gelebilir ya da kompaktlığından yazmakta sorun olabilir.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana numpadli ve Z tuşunun yanında büyüktür bulunan klavye lazım şu an. O tarz bir klavyem var. Muhtemelen ikinci el alacağım dediğiniz gibi çünkü sıfır fiyatları membrane bir klavye için çok saçma.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana numpadli ve Z tuşunun yanında büyüktür bulunan klavye lazım şu an. O tarz bir klavyem var. Muhtemelen ikinci el alacağım dediğiniz gibi çünkü sıfır fiyatları membrane bir klavye için çok saçma.

K380S serisine bakabilirsiniz o zaman, o dediğim K380'e kıyasla ISO layout'unu kullanıyor Z tuşunun yanında <> tuşları yer alıyor. Ama dediğiniz gibi sağlam bir ikinci el almak gerekiyor, membran klavyeye verilecek fiyatlar değil çünkü bunlar :)

Edit**: Numpad istediğinizi görmemişim kusura bakmayın. Bir bakayım tekrardan döneceğim size.

Çok korkunç fiyatlar var...

K380S serisine bakabilirsiniz o zaman, o dediğim K380'e kıyasla ISO Layout'unu kullanıyor Z tuşunun yanında <> tuşları yer alıyor. Ama dediğiniz gibi sağlam bir ikinci el almak gerekiyor, membran klavyeye verilecek fiyatlar değil çünkü bunlar :)

Edit**: Numpad istediğinizi görmemişim kusura bakmayın. Bir bakayım tekrardan döneceğim size.

Çok korkunç fiyatlar var...

Membrana bu paralar verilmez ya Logitech diye şişiriyorlar, Everest KB 88 varmış. Everest markasını çok beğenmem ama 2 yıl garanti var neticede iş görür gibi.

Bluetoothuda varmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı