Eskiden ofiste MK240 kullanıyordum. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak internetten arattığımda sadece klavye & mouse seti olarak 699 ₺'lik bir fiyatla karşıma çıkıyor. Şu an tüm ofisi K380'e geçirdik herhangi bir şikayet gelmedi, o yüzden güzel olduğunu düşünüyorum (materyal kalitesi MK240'dan daha iyi hissettiriyor) ancak fiyatı 1K ₺'yi buluyor. Belki ikinci el olarak güzel bir fiyata bulunabilir.
Almadan önce kalitesini kontrol etmek için bir mağazaya gitmenizi öneririm. Eliniz için küçük gelebilir ya da kompaktlığından yazmakta sorun olabilir.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bana numpadli ve Z tuşunun yanında büyüktür bulunan klavye lazım şu an. O tarz bir klavyem var. Muhtemelen ikinci el alacağım dediğiniz gibi çünkü sıfır fiyatları membrane bir klavye için çok saçma.
K380S serisine bakabilirsiniz o zaman, o dediğim K380'e kıyasla ISO Layout'unu kullanıyor Z tuşunun yanında <> tuşları yer alıyor. Ama dediğiniz gibi sağlam bir ikinci el almak gerekiyor, membran klavyeye verilecek fiyatlar değil çünkü bunlar
Edit**: Numpad istediğinizi görmemişim kusura bakmayın. Bir bakayım tekrardan döneceğim size.
![]()
Computer Keyboards - Wireless, Bluetooth, Mechanical | Logitech
Shop Keyboards. Browse Logitech's range of keywords that include wireless, bluetooth, mechanical, ergonomic, compact, portable, productivity, and connected TV.www.logitech.com
Çok korkunç fiyatlar var...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.