Markasız Çin malı ürüne benziyor hocam.Amazon.com.tr bir arkadaşım baya memnun bu mikrofondan.
Hayır. Gayet iyi model. Alınır.Markasız Çin malı ürüne benziyor hocam.
İkinci elden alınabilir. Öneririm.Razer Seiren Mini vardı zam geldi..
Genel inceleme olarakta yorumları gayet olumlu hocam.Markasız Çin malı ürüne benziyor hocam.
Peki bundan daha kalitelisi varmı? 350TL yerine 650 verip daha iyisini bulmak mümkün olurmu?Hayır. Gayet iyi model. Alınır.
İkinci ele çok güvenmediğim için düşünmedim ama sağlam bulursam alırım o zaman.İkinci elden alınabilir. Öneririm.
Kalitesi kötü demedim zaten hocam, görünüşüne dedim.Genel inceleme olarakta yorumları gayet olumlu hocam.
450 500e falan geliyor vergiyle zaten.Peki bundan daha kalitelisi varmı? 350TL yerine 650 verip daha iyisini bulmak mümkün olurmu?
İkinci ele çok güvenmediğim için düşünmedim ama sağlam bulursam alırım o zaman.
Hocam bir ara Razer Seiren Mini 500TL felandı adamlar hop hop aldı stok bitti. Sahibinden fırsatçılık yaparak 750-800TL kapalı kutu satıyorlar.Peki bundan daha kalitelisi varmı? 350TL yerine 650 verip daha iyisini bulmak mümkün olurmu?
İkinci ele çok güvenmediğim için düşünmedim ama sağlam bulursam alırım o zaman.
Amerika da mı yaşıyorsunuz hocam? Ne vergisi?450 500e falan geliyor vergiyle zaten.
Vergiye para ödemek yerine türkiyeden daha kaliteli bir mikrofon yokmu hocam?450 500e falan geliyor vergiyle zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.