4 429681 Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 748 Çözümler 8 27 Eylül 2020 #11 Mr.Kitty dedi: Çok hafif daha çıkarsan bunu almanı tavsiye ederim Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam IPS olduğu için sanırım bunu dediniz. Çok fark olur mu IPS olduğu için?
Mr.Kitty dedi: Çok hafif daha çıkarsan bunu almanı tavsiye ederim Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam IPS olduğu için sanırım bunu dediniz. Çok fark olur mu IPS olduğu için?
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #12 429681 dedi: Hocam IPS olduğu için sanırım bunu dediniz. Çok fark olur mu IPS olduğu için? Genişletmek için tıkla... Bence çok olur. Üç adet farklı monitör var elimde IPS panalin görüntüsünde ciddi gözle görülecek fark mevcut. Atmış olduğum monitör oyunlar içinde ideal ayrıca.
429681 dedi: Hocam IPS olduğu için sanırım bunu dediniz. Çok fark olur mu IPS olduğu için? Genişletmek için tıkla... Bence çok olur. Üç adet farklı monitör var elimde IPS panalin görüntüsünde ciddi gözle görülecek fark mevcut. Atmış olduğum monitör oyunlar içinde ideal ayrıca.
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 27 Eylül 2020 #13 429681 dedi: Hocam IPS olduğu için sanırım bunu dediniz. Çok fark olur mu IPS olduğu için? Genişletmek için tıkla... TN panele göre farkı olur tabii, rekabetçi oyunlar çok oynamıyorsanız IPS daha iyidir.
429681 dedi: Hocam IPS olduğu için sanırım bunu dediniz. Çok fark olur mu IPS olduğu için? Genişletmek için tıkla... TN panele göre farkı olur tabii, rekabetçi oyunlar çok oynamıyorsanız IPS daha iyidir.
berkkks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 118 Çözümler 2 27 Eylül 2020 #14 Hortozazi dedi: Bunun yerine 40TL daha fazla verilip bu monitör alınmalı, tabii bütçeyi birazcık aşıyor. Genişletmek için tıkla... Bu monitör sizin dediğiniz monitörden daha iyi değil mi? Hem IPS hem LED ve daha ucuz. Bende monitör almayı düşünüyorum da arada kaldım.
Hortozazi dedi: Bunun yerine 40TL daha fazla verilip bu monitör alınmalı, tabii bütçeyi birazcık aşıyor. Genişletmek için tıkla... Bu monitör sizin dediğiniz monitörden daha iyi değil mi? Hem IPS hem LED ve daha ucuz. Bende monitör almayı düşünüyorum da arada kaldım.
4 429681 Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 748 Çözümler 8 27 Eylül 2020 #15 berkkks dedi: Bu monitör sizin dediğiniz monitörden daha iyi değil mi? Hem IPS hem LED ve daha ucuz. Bende monitör almayı düşünüyorum da arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Ben de merak ettim şimdi.
berkkks dedi: Bu monitör sizin dediğiniz monitörden daha iyi değil mi? Hem IPS hem LED ve daha ucuz. Bende monitör almayı düşünüyorum da arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Ben de merak ettim şimdi.
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 27 Eylül 2020 #16 berkkks dedi: Bu monitör sizin dediğiniz monitörden daha iyi değil mi? Hem IPS hem LED ve daha ucuz. Bende monitör almayı düşünüyorum da arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Evet, bu monitör de alınabilir güzel monitör, bu monitörle ilgili konulara bakmayı unutmayın.
berkkks dedi: Bu monitör sizin dediğiniz monitörden daha iyi değil mi? Hem IPS hem LED ve daha ucuz. Bende monitör almayı düşünüyorum da arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Evet, bu monitör de alınabilir güzel monitör, bu monitörle ilgili konulara bakmayı unutmayın.