Yorumları başarılı ancak hafif denmiş sıkıntı yaratır mı sizce çok hafif olması?650TL verebiliyorsanız kesinlikle Model O öneririm.
Normal mouseların aksine Paracord türevi bir kablo ve G-Skates denen skatezlerle geliyor. Ayrıca 67g ağırlığa sahip.
Model 0 benim dediğim razer markalardan daha mı ıyıdır diyorsunuz? İnceleme izleyeceğim birazdan.Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. 53gr'lık MM710 kullanışımdan sonra diğer kullandığım fareler adeta kaya gibi gelmişti bana.
Sensei Ten, Deathadder V2 ve XM1 arasında kaldım. Karar veremiyorum.Paracord tarzı kablo, hafiflik ve ptfe mouse ayakları Deathadder V2 modelinde de var.
Model O simetrik. Eğer Deathadder V2 gibi ergo bir mouse istiyorsan Model D daha uygun olur.
Bu arada Model O ve Model D kullanıyorum. Deathadder V2, Viper, Viper Ultimate ve XM1 denedim. XM1 bütçe yetiyorsa aralarındaki en iyi model. Ben Model O satın aldığımda yoktu, olsa onu tercih edebilirdim.
Elinin boyutları nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.Razer Mamba Elite 16.000 DPI Oyuncu Mouse ve
Razer DeathAdder V2 Gaming Mouse
araştırdım iyi yorumlar almış sizce alınır mı? Sizin önerileriniz nelerdir?
Bütçe 600-650TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.