Berat4125 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra köyüme gidiyorum köyde çakı lazım olur bilirsiniz. 650 TL bütçem var hem kaliteli hem de görünüşü güzel olan çakı önerirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra köyüme gidiyorum köyde çakı lazım olur bilirsiniz. 650 TL bütçem var hem kaliteli hem de görünüşü güzel olan çakı önerirseniz sevinirim.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.043 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 EL YAPIMI N690 BÖHLER ÇELİK KİLİT MEKANİZMALI GÖKTÜRK SERİSİ AVCI AV KAMP ÇAKISI GÖKTÜRK-05 - ÇAKIROĞLU Göktürk, N690, N690 Böhler, Çakı Modelleri, Kilit Mekanizmalı, Çakı, 0967, Kod 0967, Epoksi, Epoxy, Epoksi Kabze, www.cakiroglubicak.com N690 tavsiyemdir. EL YAPIMI VE TAMAMEN İLK KEZ YERLİ ÜRETİM DÖVME ÇELİK STATİK BOYA KORUMALI KELEBEK ÇAKI KOD:CKR424 - ÇAKIROĞLU Kelebek, Kelebek Çakı, Kelebek Model, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AVCI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR447 - ÇAKIROĞLU Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli, Kilit Mekanizmalı, Kilit Mekanizmalı Çakı, Kilitli Çakı, İçten, İçten Kilit, İçten Kilitli, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI ÖZEL TEK ELLE AÇILABİLİR KEMER KLİPSLİ, İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR537 - ÇAKIROĞLU Kemik, Boynuz, Kilit Mekanizmalı, Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, İçten Kilitli Çakı, Kemer, Klips, Klipsli Çakı, Epoksi, Epoxy, Epoksi Hibrit, Knife, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM 4116 PASLANMAZ ÇELİK SIRTTAN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR479 - ÇAKIROĞLU Çakı, Kamp Çakısı, Yaylı Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, Kilit Mekanizmalı Çakı, www.cakiroglubicak.com
EL YAPIMI N690 BÖHLER ÇELİK KİLİT MEKANİZMALI GÖKTÜRK SERİSİ AVCI AV KAMP ÇAKISI GÖKTÜRK-05 - ÇAKIROĞLU Göktürk, N690, N690 Böhler, Çakı Modelleri, Kilit Mekanizmalı, Çakı, 0967, Kod 0967, Epoksi, Epoxy, Epoksi Kabze, www.cakiroglubicak.com N690 tavsiyemdir. EL YAPIMI VE TAMAMEN İLK KEZ YERLİ ÜRETİM DÖVME ÇELİK STATİK BOYA KORUMALI KELEBEK ÇAKI KOD:CKR424 - ÇAKIROĞLU Kelebek, Kelebek Çakı, Kelebek Model, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AVCI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR447 - ÇAKIROĞLU Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli, Kilit Mekanizmalı, Kilit Mekanizmalı Çakı, Kilitli Çakı, İçten, İçten Kilit, İçten Kilitli, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI ÖZEL TEK ELLE AÇILABİLİR KEMER KLİPSLİ, İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR537 - ÇAKIROĞLU Kemik, Boynuz, Kilit Mekanizmalı, Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, İçten Kilitli Çakı, Kemer, Klips, Klipsli Çakı, Epoksi, Epoxy, Epoksi Hibrit, Knife, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM 4116 PASLANMAZ ÇELİK SIRTTAN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR479 - ÇAKIROĞLU Çakı, Kamp Çakısı, Yaylı Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, Kilit Mekanizmalı Çakı, www.cakiroglubicak.com
Berat4125 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Novelist dedi: EL YAPIMI N690 BÖHLER ÇELİK KİLİT MEKANİZMALI GÖKTÜRK SERİSİ AVCI AV KAMP ÇAKISI GÖKTÜRK-05 - ÇAKIROĞLU Göktürk, N690, N690 Böhler, Çakı Modelleri, Kilit Mekanizmalı, Çakı, 0967, Kod 0967, Epoksi, Epoxy, Epoksi Kabze, www.cakiroglubicak.com N690 tavsiyemdir. EL YAPIMI VE TAMAMEN İLK KEZ YERLİ ÜRETİM DÖVME ÇELİK STATİK BOYA KORUMALI KELEBEK ÇAKI KOD:CKR424 - ÇAKIROĞLU Kelebek, Kelebek Çakı, Kelebek Model, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AVCI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR447 - ÇAKIROĞLU Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli, Kilit Mekanizmalı, Kilit Mekanizmalı Çakı, Kilitli Çakı, İçten, İçten Kilit, İçten Kilitli, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI ÖZEL TEK ELLE AÇILABİLİR KEMER KLİPSLİ, İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR537 - ÇAKIROĞLU Kemik, Boynuz, Kilit Mekanizmalı, Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, İçten Kilitli Çakı, Kemer, Klips, Klipsli Çakı, Epoksi, Epoxy, Epoksi Hibrit, Knife, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM 4116 PASLANMAZ ÇELİK SIRTTAN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR479 - ÇAKIROĞLU Çakı, Kamp Çakısı, Yaylı Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, Kilit Mekanizmalı Çakı, www.cakiroglubicak.com Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler hocam bence de N690 gayet güzel duruyor.
Novelist dedi: EL YAPIMI N690 BÖHLER ÇELİK KİLİT MEKANİZMALI GÖKTÜRK SERİSİ AVCI AV KAMP ÇAKISI GÖKTÜRK-05 - ÇAKIROĞLU Göktürk, N690, N690 Böhler, Çakı Modelleri, Kilit Mekanizmalı, Çakı, 0967, Kod 0967, Epoksi, Epoxy, Epoksi Kabze, www.cakiroglubicak.com N690 tavsiyemdir. EL YAPIMI VE TAMAMEN İLK KEZ YERLİ ÜRETİM DÖVME ÇELİK STATİK BOYA KORUMALI KELEBEK ÇAKI KOD:CKR424 - ÇAKIROĞLU Kelebek, Kelebek Çakı, Kelebek Model, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AVCI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR447 - ÇAKIROĞLU Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli, Kilit Mekanizmalı, Kilit Mekanizmalı Çakı, Kilitli Çakı, İçten, İçten Kilit, İçten Kilitli, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI ÖZEL TEK ELLE AÇILABİLİR KEMER KLİPSLİ, İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR537 - ÇAKIROĞLU Kemik, Boynuz, Kilit Mekanizmalı, Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, İçten Kilitli Çakı, Kemer, Klips, Klipsli Çakı, Epoksi, Epoxy, Epoksi Hibrit, Knife, www.cakiroglubicak.com EL YAPIMI YERLİ ÜRETİM 4116 PASLANMAZ ÇELİK SIRTTAN KİLİT MEKANİZMALI AV KAMP ÇAKISI KOD:CKR479 - ÇAKIROĞLU Çakı, Kamp Çakısı, Yaylı Çakı, Çakı Modelleri, Kilitli Çakı, Kilit Mekanizmalı Çakı, www.cakiroglubicak.com Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler hocam bence de N690 gayet güzel duruyor.