650 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
400-650
Hocam merakımdan soruyorum bu mouse modellerinde altıgen delikler neden kullanılıyor? Görüntü olarak berbat daha hafif olması için mantıksız değil mi.
Hem elimiz az terliyor, hem de farenin taşıdığı malzeme azaldığından ağırlık düşüyor.

Hem elimiz az terliyor, hem de farenin taşıdığı malzeme azaldığından ağırlık düşüyor.
Şuan ben geçici olarak rampage x jammer aldım normalde rampage kalitesizdir ama bu mouse baya hoşuma gitti ilerde dediğim gibi glorious almayı düşünüyorum yada razer mamba elite.

https://www.amazon.com.tr/Glorious-Faresi-PC-Yarışı-Beyaz/dp/B07MGDRBBF

Mamba Elite bu kadar etmez. 1000-1500 aralığına en iyi tercih XM1r. 1500-2000 arasına DeathAdder V3 gibi mouselar.

Mamba Elite bu kadar etmez. 1000-1500 aralığına en iyi tercih XM1r. 1500-2000 arasına DeathAdder V3 gibi mouselar.
Neden hocam ? 4 5 senedir full razer ekipman almak istedim kendime ondan düşünüyorum.

Mamba elite yerine deathadder v2 alayim o zaman eski mouse olsada sorun değil zaten fazla oyun oynamam ben genellikle lol gta v.

Hocam şuanda Glorious Model O kullamaktayım ve kronik bir sorunu varmış. Ben alalı 2 yıl olmadan bu sorunla karşılaştım; mouse hızlı çevirdiğiniz zaman Windows USB çıkma sesi geliyor ve 1 saniyeliğine gidip geliyor bu da FPS oyunlarında büyük sorunlara yol açabiliyor. Düşünüp tekrar değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yarın gidip yeni mouse almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…