650 TL'ye kadar SSD önerisi

Efehanbs

Kilopat
Daha fazla  
Bugün açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama mazur görün. 500 TL ile başlayan bütçemi 650 TL ile sınırlandırmış bulunmaktayım. Aşağıda aklımdaki 3 ürün mevcut. SanDisk Ultra 3D SATA modeli aklıma en çok yatanı sebebi ise hem daha uygun fiyatlı hem de DRAM'e sahip. Eğer ki 650 TL bandında M.2 NVMe SSD tavsiyeniz varsa Samsung kalitesine yakın önerilerinizi bekliyorum. Konuya hakim arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Bugün açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama mazur görün. 500 TL ile başlayan bütçemi 650 TL ile sınırlandırmış bulunmaktayım. Aşağıda aklımdaki 3 ürün mevcut. SanDisk Ultra 3D SATA modeli aklıma en çok yatanı sebebi ise hem daha uygun fiyatlı hem de DRAM'e sahip. Eğer ki 650 TL bandında M.2 NVMe SSD tavsiyeniz varsa Samsung kalitesine yakın önerilerinizi bekliyorum. Konuya hakim arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Hocam Samsung kalitelidir, sırf M.2 diye bence M.2 SSD almayın. Arada ki fark 1 saniye kadar.

Sürekli dosya transferi yapmıyorsanız eğer 870 Evo tercih edin. Ayrıca kullanmakta olduğunuz anakart nedir ?

870 Evo çok iyi bir SSD'dir.

Sürekli dosya transferi yapmıyorum 870 EVO aralarındaki en iyisi bununda farkındayım ama SATA SSD'lerin yerine M.2 NVMe'ler almış durumda yakın gelecekte beni geride bırakır mı düşüncesi beynimi sarmış durumda.

Sürekli dosya transferi yapmıyorum 870 EVO aralarındaki en iyisi bununda farkındayım ama SATA SSD'lerin yerine M.2 NVMe'ler almış durumda yakın gelecekte beni geride bırakır mı düşüncesi beynimi sarmış durumda.
Hocam niye bıraksın? Benim düşüncem sırf sata kablosu, standı vb. sebepler için seçilmeli en fazla (render vb. dışı).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı