G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Bana 650 civarı klavye önerebilir misiniz Max 700 TL'ye çıkabilirim altında olursa daha iyi olur.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 23 Ağustos 2021 #2 Hangi renk anahtarlı istiyorsunuz? Mavi isterseniz: Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008947 ITOPYA'da. www.itopya.com
Hangi renk anahtarlı istiyorsunuz? Mavi isterseniz: Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008947 ITOPYA'da. www.itopya.com
G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 AlgoritMa dedi: Hangi renk anahtarlı istiyorsunuz? Mavi isterseniz: Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008947 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Kırmızı olursa daha iyi olur ben mavi kullanıyorum sesi çok rahatsız etmeye başladı.
AlgoritMa dedi: Hangi renk anahtarlı istiyorsunuz? Mavi isterseniz: Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Logitech G512 Türkçe RGB GX Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008947 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Kırmızı olursa daha iyi olur ben mavi kullanıyorum sesi çok rahatsız etmeye başladı.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 23 Ağustos 2021 #4 GBP Erenn dedi: Kırmızı olursa daha iyi olur ben mavi kullanıyorum sesi çok rahatsız etmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Yine İtopya'da aynı klavyenin kahverengi anahtarlı olanı hafta sonları 700-750₺'ye düşüyor.
GBP Erenn dedi: Kırmızı olursa daha iyi olur ben mavi kullanıyorum sesi çok rahatsız etmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Yine İtopya'da aynı klavyenin kahverengi anahtarlı olanı hafta sonları 700-750₺'ye düşüyor.
G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #5 AlgoritMa dedi: Yine İtopya'da aynı klavyenin kahverengi anahtarlı olanı hafta sonları 700-750₺'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Brown renk nasıl oluyor yani ses açısından.
AlgoritMa dedi: Yine İtopya'da aynı klavyenin kahverengi anahtarlı olanı hafta sonları 700-750₺'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Brown renk nasıl oluyor yani ses açısından.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 23 Ağustos 2021 #6 GBP Erenn dedi: Brown renk nasıl oluyor yani ses açısından. Genişletmek için tıkla... Hem hissiyat hem de sessizlik açısından kırmızıya çok yakın. Anahtarlar hakkında detaylı bilgiyi Logitech'in kendi sitesinden alabilir ve seslerini dinleyebilirsiniz. Oyun İçin Logitech G Gelişmiş Mekanik Tuş Anahtarları Logitech G oyun klavyeleri için Romer G mekanik anahtarları keşfedin. Oyun tarzınıza uyan doğru anahtar ve tıklama türünü bulun www.logitechg.com
GBP Erenn dedi: Brown renk nasıl oluyor yani ses açısından. Genişletmek için tıkla... Hem hissiyat hem de sessizlik açısından kırmızıya çok yakın. Anahtarlar hakkında detaylı bilgiyi Logitech'in kendi sitesinden alabilir ve seslerini dinleyebilirsiniz. Oyun İçin Logitech G Gelişmiş Mekanik Tuş Anahtarları Logitech G oyun klavyeleri için Romer G mekanik anahtarları keşfedin. Oyun tarzınıza uyan doğru anahtar ve tıklama türünü bulun www.logitechg.com
G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #7 GBP Erenn dedi: Brown renk nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... AlgoritMa dedi: Hem hissiyat hem de sessizlik açısından kırmızıya çok yakın. Anahtarlar hakkında detaylı bilgiyi Logitech'in kendi sitesinden alabilir ve seslerini dinleyebilirsiniz. Oyun İçin Logitech G Gelişmiş Mekanik Tuş Anahtarları Logitech G oyun klavyeleri için Romer G mekanik anahtarları keşfedin. Oyun tarzınıza uyan doğru anahtar ve tıklama türünü bulun www.logitechg.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
GBP Erenn dedi: Brown renk nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... AlgoritMa dedi: Hem hissiyat hem de sessizlik açısından kırmızıya çok yakın. Anahtarlar hakkında detaylı bilgiyi Logitech'in kendi sitesinden alabilir ve seslerini dinleyebilirsiniz. Oyun İçin Logitech G Gelişmiş Mekanik Tuş Anahtarları Logitech G oyun klavyeleri için Romer G mekanik anahtarları keşfedin. Oyun tarzınıza uyan doğru anahtar ve tıklama türünü bulun www.logitechg.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.