Arkadaşlar merhaba 18 18.5 cm elim var. Fingertip grip tutuşla kullanıyorum.
Benim şu anda almayı düşündüğüm mouse, Steelseries rival 3
Bu fiyat aralığında başka öneriniz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
En ucuz Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.853,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.853,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu baya iyi duruyor içinden yedek parça falanda geliyormuş. Çok fazla kullanıcısı yok sanırım yorum göremedim pek fps oyunlarında rival 3'ten daha hızlı tepkimelere sahip sanırım
Bu bayağı iyi duruyor içinden yedek parça falanda geliyormuş. Çok fazla kullanıcısı yok sanırım yorum göremedim pek FPS oyunlarında Rival 3'ten daha hızlı tepkimelere sahip sanırım.
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam benimde elim 18-19 CM ben kullanırken çok rahatım şu anda. Sadece ilk başta büyük fareden küçük fareye geçtiğiniz için alışma süreciniz oluyor 1 gün falan ondan sonra rahatlığına alışıyorsunuz.