R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 17 Temmuz 2023 #11 DeathAdder V2 Mini önerdi arkadaşlar elime de olur gibi sizce bu mu yoksa MM720 mi almalıyım.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #12 reLive dedi: DeathAdder V2 Mini önerdi arkadaşlar elime de olur gibi sizce bu mu yoksa MM720 mi almalıyım. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr DA V2 Mini yerine bunu almanızı öneririm, sensör kalitesi olarak daha önde. Üçü arasında tutuş olarak bozmayacaksa MM720 derim ama.
reLive dedi: DeathAdder V2 Mini önerdi arkadaşlar elime de olur gibi sizce bu mu yoksa MM720 mi almalıyım. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr DA V2 Mini yerine bunu almanızı öneririm, sensör kalitesi olarak daha önde. Üçü arasında tutuş olarak bozmayacaksa MM720 derim ama.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #13 reLive dedi: DeathAdder V2 Mini önerdi arkadaşlar elime de olur gibi sizce bu mu yoksa MM720 mi almalıyım. Genişletmek için tıkla... O pek Claw için denemez. LOD sorunu da var ufak.
reLive dedi: DeathAdder V2 Mini önerdi arkadaşlar elime de olur gibi sizce bu mu yoksa MM720 mi almalıyım. Genişletmek için tıkla... O pek Claw için denemez. LOD sorunu da var ufak.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 17 Temmuz 2023 #14 Canlar demeyi unuttum DeathAdder essential elime çok buyuk geliyordu. Rahatsiz ediyordu. Ona göre bir seyler onerseniz. reLive dedi: Canlar demeyi unuttum DeathAdder essential elime çok buyuk geliyordu. Rahatsiz ediyordu. Ona göre bir seyler onerseniz. Genişletmek için tıkla... Mm720 guzel duruyor o da bana gore cok hafif geldi agirligi benim icin orta olmali . Aim alirken zorlaniyorum sonrasinda. Mm711 baktim siyah olan 1033 tl ydi.
Canlar demeyi unuttum DeathAdder essential elime çok buyuk geliyordu. Rahatsiz ediyordu. Ona göre bir seyler onerseniz. reLive dedi: Canlar demeyi unuttum DeathAdder essential elime çok buyuk geliyordu. Rahatsiz ediyordu. Ona göre bir seyler onerseniz. Genişletmek için tıkla... Mm720 guzel duruyor o da bana gore cok hafif geldi agirligi benim icin orta olmali . Aim alirken zorlaniyorum sonrasinda. Mm711 baktim siyah olan 1033 tl ydi.