6500-7000 TL arası dizüstü bilgisayar önerisi

akeanor

Kilopat
Katılım
7 Eylül 2014
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize merhabalar! Liseden bir arkadaşım endüstri mühendisliği için benden dizüstü bilgisayar tavsiyesi istedi 6500-7000 TL aralığında. Endüstri mühendisliğinde ağır işlem ve grafik gücü isteyen programlar yok bildiğim kadarıyla, kendisi de CS:GO, LoL, Valorant, PUBG, FIFA gibi oyunlar oynarım diyor. Şarjı uzun süre dayanan, çok fazla ısınma problemi olmayan, hafif bir bilgisayar tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum. İyi günler!
 

 

Arkadaş ısınma problemi olmayan demiş ve siz Monster önermişsiniz. Bence HP ya da Asus bakın.
 
Bunların içinde performanslı işlemciler var yük Altında ASUS ve HP'de aynı seviyede ısınacaktır. PC'ler bile oyun oynarken 75 derecelere çıkıyor. Kardeşimde ve amcaoğlunda var memnunuz bir iki defa sorun çıktı servis güzel ilgilendi 5 gün içinde tamir edip yolladılar ücretsiz temizlik hizmeti de var.
 
Teşekkür ederim hepinize. Şu an başka modelleri de inceliyor zaten arkadaş. Monster için genelde malzeme kalitesi ve panel gecikmesi ile ilgili şikayetler duyuyordum, ısınma diğer dizüstülere göre çok mu fazla? Bir de birkaç mağazaya gidip eliyle incelemek istedi ağır olmasın kafeye, kütüphaneye falan da götürürüm diye. Asus vivobookların tasarımı hoşuna gitmiş bunlar hakkında bilginiz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı