- Makaleler
- 25
İyi günler iyi çalışmalar. Level dergisindeki sistem tavsiyelerinizi takip etmekteyim. İntel’in Skylake Core platformuyla çıkardığı yeni işlemciler gerek daha güçlü gerekse daha az enerji tüketmesi bakımından çok daha iyi görünmekte. İki hafta önce kasa toplamaya karar verdim fakat bu sistem İntel Core işlemcili bir sistemdi. 6500-7000 arası bütçem bulunmakta ve bu bütçeyi geleceğe yatırım olarak kullanmak istiyorum. Bu yüzden İntel Skylake bir işlemciyle sistem kurmak ve sizin değerli görüş ve tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum
6500-7000 TL arası İntel Core İ7 4790K’lı bir sistem yapmak yeni çıkan teknoloji bakımından gereksiz mi?
6500-7000 TL arası bütçe ile İntel Skylake Core işlemcili sistemde hangi parçaları kullanmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.
6500-7000 TL arası İntel Core İ7 4790K’lı bir sistem yapmak yeni çıkan teknoloji bakımından gereksiz mi?
6500-7000 TL arası bütçe ile İntel Skylake Core işlemcili sistemde hangi parçaları kullanmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.