Selam, elimde MSI Optix MAG241C 1080p monitör var. İkinci elden satıp 2K monitör alacağım. Oynadığım oyunlar karışıktır. FPS olarak sınırlandırmıyorum. Hikaye olarak oyun da oynuyorum CS:GO'da oynuyorum. Bana orta ölçekli bir şey lazım. En azından şu an kullandığım monitörden daha iyi bir görüntü vermesi beni tatmin edecektir. Ekran kartım 6700 XT.
Ülkemiz için fiyatı biraz yüksek tabii. Belki daha da yükselmiş olabilir. İlla fazla para harcamayım falan diyorsan. İndirime girerse G24F-2 de alınabilir ama FHD. 2K istiyorsan fiyatına göre ideal bu. Hali hazırda 2K monitörlerin fiyatları yükseldi.
Ülkemiz için fiyatı biraz yüksek tabii. Belki daha da yükselmiş olabilir. İlla fazla para harcamayım falan diyorsan. İndirime girerse G24F-2 de alınabilir ama FHD. 2K istiyorsan fiyatına göre ideal bu. Hali hazırda 2K monitörlerin fiyatları yükseldi.
En ucuz ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bugün elimde ki monitörü sattım. Şu an monitörsüzüm. O yüzden hızlı karar vermem gerekiyor. 6700 XT ekran kartına uygun 2k monitör arıyorum. Ama bilgim sıfır.
6200 TL olan monitörü sipariş ettim. Teşekkür ederim