T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 1 Çözümler 14 26 Ekim 2022 #11 lexoqe dedi: Bugün elimde ki monitörü sattım. Şu an monitörsüzüm. O yüzden hızlı karar vermem gerekiyor. 6700 XT ekran kartına uygun 2k monitör arıyorum. Ama bilgim sıfır. 6200 TL olan monitörü sipariş ettim. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam. İncelemelerini buraya aktarırsan sevinirim.
lexoqe dedi: Bugün elimde ki monitörü sattım. Şu an monitörsüzüm. O yüzden hızlı karar vermem gerekiyor. 6700 XT ekran kartına uygun 2k monitör arıyorum. Ama bilgim sıfır. 6200 TL olan monitörü sipariş ettim. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam. İncelemelerini buraya aktarırsan sevinirim.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #12 Turkish Delight dedi: Şimdiden hayırlı olsun hocam. İncelemelerini buraya aktarırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Senin önerdiğin monitörleri karşılaştırdım. Arada iki fark çıktı. Biri 27W diğeri 65W. Ve biri 2019 da diğeri 2022 de üretilmiş. Asus TUF Gaming VG27AQ - Asus TUF Gaming VG27AQZ Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming VG27AQ - Asus TUF Gaming VG27AQZ özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com VG27AQZ modelini aldım.
Turkish Delight dedi: Şimdiden hayırlı olsun hocam. İncelemelerini buraya aktarırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Senin önerdiğin monitörleri karşılaştırdım. Arada iki fark çıktı. Biri 27W diğeri 65W. Ve biri 2019 da diğeri 2022 de üretilmiş. Asus TUF Gaming VG27AQ - Asus TUF Gaming VG27AQZ Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming VG27AQ - Asus TUF Gaming VG27AQZ özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com VG27AQZ modelini aldım.