6500 TL akıllı telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan 2727
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.471
Bütçe
6500TL

2727

Femtopat
Daha fazla  
Benim 6500TL civarı bir bütçem var akıllı telefon almak istiyorum. Aklımdaki modeller:

Samsung Galaxy S20.
Samsung Galaxy S20fe.
Xiaomi Mi 10.
Huawei P40.
Oppo reno 3 Pro.

Buradan karşılaştırabilirsiniz.

Oppo Reno 5 serisinden bütçeme uygun model varsa bakabilirim. Bir de yeni bir iPhone SE çıkarsa bakabilirim. Başka model önermeyin. Sizce hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki puanlamalara bakma lütfen, S20 alınmaz Exynos işlemci üzer. MI 10T gibi güzel alternatifler var.
Ben puana bakmıyorum biliyorum exynosun kötü olduğunu ama dikkat edersen bütün seçtiklerim amoled o yüzden mi 10T proyu es geçtim
XR, 11 veya SE 2020 alın.
Android isterseniz mi 10T.
Xr ve se yi önermiyorlar 11 bence fiyatını haketmiyor.11in fiyatına çıkarsan çok güzel alternatifler var zaten.Mi 10T de amoled istiyorum

Hepsi arasından Mi 10T ama indirimleri takip ederek bunu da alabilirsin:

Veya bu:

Son düzenleme:
Hepsi arasından Mi 10 ama indirimleri takip ederek bunu da alabilirsin:

Veya bu:

Se yi önermiyorlar.11 için çok güzel alternatifler var o bantta
Bir de iPhone 11 bandına çıkabilsem P40 PRO veya P30 PRO alırım

iOS tarafı;

Android tarafı;

S20 alınmaz.

iOS tarafı;

Android tarafı;

S20 alınmaz.
Ben o zaman P40 ile Oppo Reno 3 Pro arasında kaldım.Hangisini almalıyım sizce ve neden?

iOS tarafı;

Android tarafı;

S20 alınmaz.

Reno 3 Pro fiyatını hak etmiyor.
Note 10 yerine Note 10 Lite alsın. Aynı donanımlar var. Kamera konusuna önem veriyorsa bilemiyorum.

Adını niye değiştiriyorsun hocam? Bir an ayrıldın diye şok geçirdim. Bir haber verir insan.

Ben o zaman P40 ile Oppo Reno 3 Pro arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce ve neden?
P40 al çünkü işlemcisi çok daha üstün. Yeni fark ettim, Reno 3 Pro'da Helio P serisi işlemci ve PowerVR GPU var. Sakın alma, MediaTek mağduru olarak önermem.
1610373426885.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı