6500 TL bütçede Xbox One X vs Xbox One S

4.5 falan var.

Dostum Series S al bütçeni biraz da olsa artırıp 7K ya falan en azindan bir nebze son seriyi almış oluyorsun çok daha iyi uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum.
Biraz daha bekleyip alabilirim aslında Series S'i

3-4 bin TL'ye Xbox One S yok.
Piyasayı takip etmiyordum ve talepte olmadığı için fiyatları öyle düşünmüştüm. Gene bulunur o fiyata, dediğimi gibi talep yok bu konsola hiç. Aynı Nintendo Wii'ler gibi absürt bir piyasası var zaten.

Xbox Series S alabilirim aslında kullanan var mı?

Eğer Series S alamazsam One X alabilirim

Talep çok var hocam kendim ilana koydum 2 kollu +2 kutulu oyun şekilde 2 hafta içerisinde 22 favori aldı 6500 TL'ye koymuştum.

Talep çok var hocam kendim ilana koydum 2 kollu +2 kutulu oyun şekilde 2 hafta içerisinde 22 favori aldı 6500 TL'ye koymuştum.
Yani hocam 6500TL'den daha düşük veya yakın fiyatta Xbox One S'ler gördüm ve okadar yazanı filanda olmamış, sadece cidden düşük rakamdakiler çok talep ediliyor:

Ama yalan değil, 14 bin TL'ye satmaya çalışan yüksek zekalılar ile baya çamur gibi olmuş piyasası. Oyüzden talepleri yükselmiş olabilir, şahsen en son baktığımda herkes aynı fiyata satmaya çalışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…