6500 TL civarı oyuncu monitörü önerisi

Arista

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler yeni bir monitör almayı düşünüyorum.

IPS panel.
Oyun için.
27 inc.

ASUS TUF Gaming VG279Q3A aklımda bu var başka öneride bulunabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm düşünürüm bunu

ben 2021 yılnıda gamepower ıntense x40 aldım şuan onu kullanıyorum lakin curved olduğu için beni rahatsız etmeye başlıyor lol gibi oyunlarda sıkıntı çekiyorum ve ıps ekran denemek istiyorum.

Attığım monitör zaten IPS 10 bit de renk derinliği sunuyor.

Daha çok renk sunuyor. 8 bit monitörler 16.7 milyon renk sunarken 10 bit olanlar 1.07 milyar renk sunuyor.
anladım o konuda evet yüksekmiş benim ki

Daha çok renk sunuyor. 8 bit monitörler 16.7 milyon renk sunarken 10 bit olanlar 1.07 milyar renk sunuyor.
o vakit yeni monitöre o kadar da ihtiyaçım yok gibi çünkü alacağım monitörler 6 ve 8 bit arasında

Anladım o konuda evet yüksekmiş benimki.

O vakit yeni monitöre o kadar da ihtiyacım yok gibi çünkü alacağım monitörler 6 ve 8 bit arasında.

Hocam paneli dandikse yeni monitöre ihtiyaç olabilir her şey bit yazısından ibaret değil verebildiği sRGB Adobe RGB NTSC gibi değerler panelin kalitesini belirler ghosting ışık sızması gibi kötü etkenler de var. Ama aşırı rahatsız değilseniz monitör masrafına girmeye de gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…