6500 TL civarı oyuncu monitörü önerisi

Öyle hiç bir sıkıntım yok monitörden her şey güzel sadece curved olduğu için lol de mesafe ayarlamak sıkıntı olabiliyor başka türlü hiç bir sıkıntı yok.

Öyle hiçbir sıkıntım yok monitörden her şey güzel sadece Curved olduğu için LoL de mesafe ayarlamak sıkıntı olabiliyor başka türlü hiçbir sıkıntı yok.

Yani başta daha kaliteli bir şey tercih edilebilirmiş ama masraf etmeye gerek yok gibi idare eder sizi.

IPS Monitör kullanmadım ama çok iyi olduğunu diyorlardı o yüzden onu da denemek için video film izlemek daha keyifliymiş.

Yani başta daha kaliteli bir şey tercih edilebilirmiş ama masraf etmeye gerek yok gibi idare eder sizi.
o zaman cahildim monitör alırken

IPS monitör kullanmadım ama çok iyi olduğunu diyorlardı o yüzden onu da denemek için video film izlemek daha keyifliymiş.

O zaman cahildim monitör alırken.

Herkesin olmuştur bir şeyden anlamadığı dönem Gamepower, Rampage gibi markalara güvenmek gibi en fenasını yaşadık.

Herkesin olmuştur bir şeyden anlamadığı dönem Gamepower, Rampage gibi markalara güvenmek gibi en fenasını yaşadık.
şoka rampage koltuk geldi oyuncu 750 tl almıştım keşke almasaydım 1 yıl dayanmadı gitti kolları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…